Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser

 

Black Friday 2020

I år har vi igen valgt de bedste Black Friday-tilbud til dig hos vidaXL. Datoen for Black Friday er den 27. november, og Black Friday-weekenden varer indtil Cyber Monday d. 30. november.

Da ingen kan modstå et godt tilbud, er vi meget glade for, at den sorte fredag har fundet vej fra USA til andre lande og allerede har fundet sted over hele verden i flere år. En masse offline- og onlinebutikker slutter sig til rabatfestivalen og sørger for at give dig de bedste tilbud i løbet af Black Friday 2020.

 

Black Friday's baggrundshistorie

I USA er fredagen efter Thanksgiving dagen, hvor man kan finde alle de bedste tilbud og rabatter. Det er begyndelsen på en vanvittig shoppingperiode før jul, hvor folk endda campere ude foran butikkerne, indtil de åbner, bare for at få fingrene i de bedste tilbud. Navnet ”Sort Fredag” refererer til travl trafik dagen efter Thanksgiving, når alle i USA tager ud for at finde de bedste tilbud.

 

Shoppetips for Black Friday-udsalget

Sørg for at være velforberedt! De mange mennesker gør det umuligt at gå ind i en butik bare for at tjekke deres tilbudsvarer. Du har brug for ordentlig planlægning for at få fat i de bedste tilbud på Black Friday. Det samme gælder for Black Friday hos vidaXL.

  • Sørg for, at du er den første, der hører om Black Friday 2020-tilbudene ved at abonnere på vores nyhedsbrev og ved at følge os på Facebook og Instagram. Vi deler alle vores tilbud, før Black Friday starter, og du vil fortsat modtage eksklusive tilbud, også efter Black Friday 2020.
  • En anden måde at forberede sig på er at oprette en ønskeliste og tilføje de produkter, du gerne vil købe, til din indkøbsvogn, før Black Friday starter, og anvende rabatkoden, så snart den er delt. Hos vidaXL finder du gode tilbud på mange produkter såsom møbler, værktøj, sportsudstyr og legetøj.
  • Hold dig til dit budget! Selvom Black Friday er det rigtige tidspunkt for at få mere for pengene, skal du huske dit budget og planlægge dine køb omhyggeligt.

 

Spar mange penge online med Black Friday-tilbud og udsalg

Årets sidste måned er ofte en af de dyreste, så shopping i løbet af udsalget kan spare dig mange penge. Black Friday er det perfekte tidspunkt at købe ting som sportsudstyr, værktøj, møbler eller få ordnet julegaveindkøbene. Fordelen ved online shopping er selvfølgelig, at du ikke behøver at kæmpe med tusindvis af andre for udsalgsvarer i butikkerne. Du skal stadig være klar til tiden, men du kan være det i din pyjamas hjemme fra din sofa. Udover Black Friday holder mange butikker også Cyber Monday mandagen efter, og nogle har endda en hel Black Friday-weekend. Glem ikke at tjekke vores tilbudsside for at få et overblik over vores seneste tilbud og udsalg.

 

Gå ikke glip af et eneste vidaXL Black Friday-tilbud

Den 23. november finder du de første specialtilbud hos vidaXL. Så tjek regelmæssigt vores webbutik denne uge, og hold øje med vores nyhedsbrev! Det ville være en skam, hvis du gik glip af disse fantastiske tilbud. Fredag d. 27. november starter udsalget for alvor og vil vare indtil Cyber Monday d. 30. november. Her er masser af muligheder for at shoppe og få dine yndlingsprodukter til gode priser.