Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER
top banner

Leder du efter en spændende hobby? Læs vores tips her!

 

Der er mennesker med 1001 hobbyer, og så er der mennesker, der stadig spekulerer på, hvad de gerne vil lave for at slappe af lidt. Særligt til den sidste gruppe har vi nogle tips til aktiviteter, der vil give ny energi og lade kreativiteten blomstre.

 

 

Slap af med en kreativ hobby

 

Når du kommer hjem efter en lang dags arbejde, er det dejligt at kunne slappe lidt af. Nogle mennesker tager en løbetur, cykler eller sidder på sofaen og ser lidt Netflix, men der er også andre ting, du kan gøre med din fritid! Hos vidaXL har vi flere sjove produkter, der kan hjælpe dig med at udvikle en ny, interessant hobby. Her kommer de!

 

Lav musik


Har du altid drømt om en karriere inden for musik? Så er vidaXL stede for dig med flere musikinstrumenter, som du kan få til en særdeles rimelig pris. Slå dig løs med en klarinet eller trompet, eller driv dine naboer til vanvid med et trommesæt eller en sækkepibe. Fordi disse instrumenter er meget billigere end i de fleste musikforretninger, er det den perfekte måde at teste, hvorvidt denne interessante hobby er den rigtige for dig.

 

Lav din egen vin


En helt anden kreativ hobby er at lave din egen vin. Hos vidaXL finder du flere frugt- og vinpressere. Snart vil du kunne tilbyde dine gæster noget andet end standardvinen fra supermarkedet! Vi anbefaler, at du smager det, før du serverer det.

 

Lad din kreativitet få frit løb


Vil du hellere lave noget med dine hænder? Så kan du gå amok med vores badgemaskine, stoffer, limstifter og andre ting og lave noget fint. Vil du hellere følge en samlevejledning? Så tag et kig på vores modelbyggesæt, der omfatter både, kirker og motorcykler i 3D.

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr