Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER
top banner

Unikke møbler lavet af genbrugstræ

 

I vores moderne forbrugssamfund forsøger vidaXL at bidrage til bæredygtighed ved at producere en smukt møbelserie fremstillet af genanvendt træ. Ved at bruge forskellige typer genbrugstræ kan vi skabe smukke og unikke møbler. Hver slags træ har sin egen historie og et særligt udseende. Det robuste udseende giver genbrugsmøblerne en bemærkelsesværdig karakter. Da det anvendte træ har fået et nyt liv, skaber det mindre belastning for miljøet. Find et smukt skab til din stue OG bidrag til et bedre miljø: hvad mere kan du ønske dig?

 

 

Kombination af forskellige holdbare typer træ

 

I vores udvalg af møbler lavet af genbrugstræ kombinerer vi flere typer af træ. For eksempel teak, sheesham, akacie, mango og palisander. Disse typer af træ har hver deres kendetegn, når det kommer til hårdhed, grovhed, deres åremønstre og farve. Ved at genbruge træet og kombinere det i et møbel får du et produkt, som du ikke finder i enhver stue. Og det mener vi helt bogstaveligt, da hvert unikke stykke træ kun kan genbruges én gang. Derfor er det vigtigt, at du husker på, at det produkt, du bestiller, kan afvige fra det billede, du ser i webshoppen!

 

 

Håndlavet og robust

 

Alle vores træmøbler af genanvendt træ er fuldt ud håndlavede. Træstykkerne udvælges på en sådan måde, at farverne passer godt sammen, og at møblerne danner en sammenhængende helhed. Møblerne i serien har forskellige stilarter, fra moderne til industrielle og endda klassiske. Det betyder, at du kan finde et møbel i genbrugstræ til enhver stil i vidaXL’s kollektion.

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Vis mere
Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr