Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER
top banner

Legehuse til børn – opdag en verden af fantasi

 

For nogle børn er kreativitet noget, der hører fortiden til. I dag er deres øjne limet til skærmen, og det sker sjældnere og sjældnere, at der leges udenfor. Med et sjovt legehus i haven stimulerer du din børn til at lege udenfor med deres venner i stedet for at blive indendørs. Dette vil gøre dem mere sociale, det hjælper dem med at holde sig i form og lærer dem at bruge deres fantasi. Hos vidaXL kan du finde mange forskellige legehuse, gyngesæt og legehuse med både en gynge OG en rutsjebane.

 

 

Gyng så højt, du kan

 

Når du tager dine børn med på legepladsen, kan du høre, at det er en udfordring for nogle forældre at lade være med at råbe: "Pas på! Ikke så højt!" hele tiden. Men det er vigtigt for børn at lære at lege og gøre ting på deres egen måde. Lad dem gynge så højt, de kan, og klatre op til toppen af klatrestativet. Som forældre kan du se med fra en sikker afstand og hjælpe dem, når og hvis de har brug for det. Har du god plads i haven? Så tag et kig på vores legehuse med rutsjebane og en dobbelt gynge. Med dette legehus kan børn gynge ved siden af hinanden og se, hvem der kan gynge højest!

 

 

Et legehus i haven

 

Et legehus er sjovt både for små og større børn. Det er et sted i haven, hvor forældrene ikke må komme, og hvor de kan gøre, som de vil. I et legehus kan børn sidde og læse en bog, eller tage deres legetøj med og lege. Tag et kig på vidaXL’s legehuse og gør det sjovt at lege udenfor igen!

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr