Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER
top banner

Lys din have op med udendørs belysning fra vidaXL

 

Årets længste dag er kommet og gået, hvilket betyder, at dagene nu bliver kortere og kortere. Hvis du vil kunne sidde udenfor om aftenen, når temperaturen tillader det, er udendørsbelysning uundværligt. Hos vidaXL finder du mange forskellige smagfulde og funktionelle lamper til udendørs brug såsom solcellelamper, havespots, væglamper og lys til havestierne. Der behøver aldrig mere at være mørke hjørner i din have!

 

 

Trendy eller funktionel? Hvorfor ikke begge dele?

 

Belysning er et af de vigtigste elementer, der kan bidrage til en hyggelig stemning i haven om aftenen. Vælg for eksempel en væglampe, som du kan placere i et mørkt hjørne i din have. En anden mulighed er smukke spots, som du kan sætte under et træ eller et kunstværk som accentbelysning. Udover disse trendy, udendørs lamper er vidaXL også stedet for funktionel (og bare rolig, også smuk) belysning. Vores sensorlamper, der tændes, når nogen kommer tæt på din for- eller bagdør, for eksempel. Derudover kan det være smart at sætte belysning langs en mørk havesti for at forhindre, at du ved et uheld træder ud i et blomsterbed.

 

 

Lav en plan for din udendørs belysning

 

Ligesom til indendørs belysning er det en god idé at lave en lysplan for din udendørs belysning. Find ud af, hvilke dele af din have, der kunne bruge ekstra belysning, hvilken stemning, du gerne vil skabe, og hvad formålet med dine udendørslamper er. Vælg lysstærke lamper til brug langs din havesti, ved døren eller ved dit skur. Til stemningsbelysning kan du vælge nogle blødere toner. Tag et kig på vidaXL’s sortiment og sørg for, at du ikke sidder i mørke i det kommende efterår!

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Vis mere
Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr