Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Vinduesudsmykning

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Vis mere
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Forskellige persienner

Hvis du gerne vil have mere privatliv i dit hjem, men ikke ønsker at hænge gardiner op, så er persienner en glimrende løsning. En stor fordel ved persienner er, at de let kan rulles op i løbet af dagen. Med denne vinduesafskærmning kan du selv vælge, hvor meget af omverdenen, du kan se, mens du nemt holder solen ude. Du finder et stort udvalg af persienner, rullegardiner og andre gardinløsninger i en bred vifte af skønne farver og designs hos vidaXL.

Almindelige rullegardiner og mørklægningsgardiner

Hvis du gerne vil have rullegardiner i dit soveværelse, er mørklægningsrullegardiner en fantastisk løsning! Disse skønne rullegardiner har en tynd belægning på stoffets bagside, som gør gardinet 100 % lystæt. Dette holder soveværelset mørkt. Mørklægningsrullegardiner er også meget velegnede til din dagligstue. Når solen skinner udenfor, kan du vælge at holde lyset ude og dermed holde huset dejligt køligt.

Gardiner med og uden tryk

Hos vidaXL tilbyder vi et stort udvalg af persienner og rullegardiner i mange smukke mønstre og farver. Lige for tiden er duo-gardinet meget populært. Disse rullegardiner består af skiftevis mørke og gennemsigtige striber. Når du ruller dit duo-gardin ned, kan du justere striberne og styre mængden af lys, der kommer ind i rummet. Et ensfarvet rullegardin skaber en rolig atmosfære i et spraglet interiør, og en farverig flade på væggen kan virkelig lyse op i rummet.

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr