Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Vin- og spiritusskabe

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Luksuriøse barskabe

Du har højst sandsynligt et par fantastiske flasker gemt væk til særlige lejligheder. Du kan selvfølgelig opbevare dem i hvilket som helst skab, men hvorfor ikke vise dem frem i et luksuriøst barskab? De fås i alle størrelser og former. Hvis du er vinelsker, kan du opbevare din vin og vise dine bedste flasker frem i et stilfuldt vinskab med flere rum og plads til at hænge dine vinglas. vidaXL har også en serie af meget specielle barskabe i form af en globus, som vil se godt ud i ethvert interiør.

Barskabe i flere stilarter

Hos vidaXL har vi en række fantastiske vin- og barskabe i flere stilarter. Hvis du ikke har så meget vin i huset, har vi også nogle dejlige, små, rektangulære skabe, der vil passe til dine behov. Hvis du leder efter noget virkeligt fabelagtigt, så har vidaXL barskabet til dig: Vores fantastiske globus-barskabe. Disse unikke opbevaringsløsninger vil helt sikkert imponere dine gæster og føje et vintage-touch til dit interiør. Alle barskabene i dette sortiment er dekoreret med kopier af søkort fra det 16. århundrede på ydersiden og motiver fra vægmalerier på indersiden, så de vil se godt ud, både når du lukker dem eller lader dem stå åbne for at fremvise din flaskesamling. Barskabene er lavet af eucalyptustræ, og deres varme farver vil passe flot til dit interiør.

Opbevar dine drikkevarer i en globus

Globusbaren er ideel, hvis du vil have et barskab med en dekorativ såvel som en praktisk funktion. Det vil se godt ud i enhver dagligstue, og du sparer turen ned i kælderen, når du har gæster... barskabet og flaskerne er altid i nærheden! Låget er let at åbne og lukke, og med det praktisk indrettede skab indeni vil globusbaren altid være et hit.

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr
Velkommen tilbage! Mens du var væk, opdaterede vi vores priser. Undskyld!