Fritstående pools

null

Fordele ved fritstående pools 

Hvis du synes, at du pludselig ser fritstående pools overalt, er det sandsynligvis rigtigt. Da pools er blevet mere prisoverkommelige, og vores somre er blevet varmere, er det en smart beslutning at få et svømmebassin i haven og køle ned på de dage, hvor temperaturen slår nye rekorder. Sammenlignet med nedgravede pools har dem over jorden flere fordele.

  • De er meget nemme at installere. Det tager flere uger at forberede området til en nedgravet pool, for ikke at nævne antallet af personer, der vil være involveret, men du kan  installere end fritstående pool på egen hånd.
  • Den nemme installation betyder automatisk, at den er mere prisoverkommelig. Der er ikke behov for at ansætte fagfolk, og din have er egnet, som den er.
  • Disse pools er sikrere, da der ikke er fare for at falde ned i dem ved et uheld. De kræver ikke yderligere hegn, hvilket gør dem til en god mulighed, hvis der er små børn i huset. 
  • Nogle pooltyper kan tages ned og opbevares om vinteren, så du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse, når du ikke bruger poolen.

 

Vi har fritstående pools til enhver smag

Vi har fritstående svømmebassiner i mange varianter. Tag et kig på vores brede udvalg af pools i forskellige former og størrelser, og find den der passer bedst til dit uderum.

Afhængigt af størrelsen og formen på din have kan du vælge mellem runde, ovale og rektangulære bassiner. Vælg et lille, lavvandet svømmebassin, som dine børn kan lege i, eller få en pool, der er op til 7 meter lang, til et rigtigt poolparty i din baghave.

I vores sortiment finder du fritstående svømmebassiner, som du kan fylde op med vand med det samme. De kommer endda med en oppustelig ring omkring sig for ekstra sikkerhed.

Pools med stålrammer er typisk større og mere robuste. De tager ikke lang tid at samle, men har en holdbar struktur, og de kan stå i din have året rundt.

 

Sådan vælger du den bedste pool til dit udendørs rum

Der er et par ting at huske på, når du vælger en fritstårende swimmingpool.

  • Mål din have op

Sørg for, at din pool passer i din have eller den plads, du har til rådighed, så du ikke får en ærgerlig overraskelse. 

  • Kontrollér lokale regler

Nogle steder er der regler om afstanden mellem en pool og de omgivende strukturer. Tjek dette på forhånd for at sikre, at du ikke laver nogen form for overtrædelse.

  • Vælg en facon

Rammepools findes i forskellige former (runde, ovale, rektangulære osv.), og nogle af dem kan være mere velegnede til størrelsen eller formen på din have end andre.

  • Vælg en væghøjde

Højden af ​​poolvæggene bestemmer dybden. Tænk på, hvem der vil bruge poolen, før du træffer din beslutning. Hvis poolen er for dyb, kan små børn blive skræmt af den. Hvis den er for lav, er den måske ikke sjov nok for voksne og erfarne svømmere.

  • Permanent eller midlertidig pool

Nogle svømmebassiner kan stå udenfor om vinteren. Andre skal opbevares indendørs, så du kan bruge dem igen uden frost- eller vejrskader næste sommer.

Uanset, hvad du vælger, kan du være sikker på at finde den rigtige mulighed i vores sortiment. Gennemse det, og brug vores filtre til at finde den bedste pool til din have, så du kan arrangere dit første poolparty så hurtigt som muligt!

Se mere Se mindre
(0 Resultater)