Udvideligt haveborde

null

Få plads til flere gæster med et udvideligt haveborde

Uanset, om du holder en grillaften med venner, en fest eller får uventede gæster til middag, vil udvidelige haveborde give plads til alle. Det er et genialt møbel designet til enhver lejlighed.

Hos vidaXL finder du et stort udvalg af udvidelige haveborde i høj kvalitet. Vi har haveborde i en lang række stilfulde og alsidige designs, der er lavet af materialer i topkvalitet.

 

Alsidige og holdbare havemøbler

Når de udvides, kan disse borde rumme store familier eller vennegrupper. De har forskellige funktioner, der gør det lettere for dig at forlænge bordet uden at beskadige møblerne. Når du ikke har gæster, kan du justere de udvidelige haveborde, så de passer til dine daglige behov.

Disse borde kan stå udenfor hele året, og de kræver meget lidt vedligeholdelse. Du behøver kun at rengøre dem en gang imellem for at holde dem i tip-top stand. Med det høje håndværksniveau, der er brugt i konstruktionen af disse borde, er du sikker på at få udvidelige haveborde af høj kvalitet, der holder længe og løfter din haves udseende. 

 

Udvidelige haveborde til enhver have

Udvidelige haveborde er velegnede til alle typer haver - uanset om du har en traditionel have eller en moderne byhave. Med disse borde er der plads til alle. Vælg det helt rigtige havebord fra vores sortiment, og tilbring dagene i haven, mens du nipper til din yndlingsdrink og snakker med vennerne. 

Hvis du leder efter de bedste udvidelige haveborde, der vil komplementere dine andre havemøbler, skal du ikke lede længere end vidaXL. Tak et kig på vores kollektion i dag for at finde det bedste udvidelige havebord til din have. 

Se mere Se mindre
(0 Resultater)