24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

 

vidaXL rabatkoder

Spar penge med de vidaXL-rabatkoder, du kan finde på denne side. Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og se vores daglige og ugentlige tilbud for flere rabatter.

God shopping!


 

 

    10 % rabat på rattanmøbler >  

 med kode: RATTAN10DK

 

 

Føj 1 eller flere produkter fra denne side til din indkøbsvogn, og få 10 % rabat med rabatkoden RATTAN10DK ved en min. ordreværdi på 2969 kr.


Kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Gyldig fra: 2021-05-03

Gyldig til:  2021-05-31

 

 

vidaXL-rabatkoder og specialtilbud

Hos vidaXL værdsætter vi gode priser. Hold øje med vores vidaXL-rabatkoder, som du finder på denne side, og gør vores allerede lave priser endnu mere attraktive. Rabatkoderne opdateres regelmæssigt. På den måde sørger vi for, at du kan købe alle slags produkter til de laveste priser, såsom møbler, partytelte, hegn eller sportsartikler. Glem ikke også at tjekke denne side i løbet af Black Friday, da du vil finde alle de korrekte kuponkoder listet op her!

Hos vidaXL er levering altid gratis - uanset om du køber et lille stykke boligtilbehør, et kæmpestort havemøbelsæt eller en motionscykel. 

 

Hvordan bruges en vidaXL-rabatkode?

Det er nemt at bruge en vidaXL-rabatkode. Du skal bare tilføje koden i rabatkodefeltet i din indkøbsvogn, så beregnes rabatten automatisk over det samlede beløb. Sørg for at læse vilkår og betingelser for rabatkoden, så du er sikker på, at den kan anvendes på din ordre!

 

Få 40 DKK rabat, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Som en velkomstgave, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du 40 DKK rabat på din ordre. Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, er du den første, der får at vide, om der er nye vidaXL-rabatkoder, tilbud og nye produkter. Vi holder dig regelmæssigt opdateret med de seneste nyheder og trends, særlige tilbud og nye produkter i vores sortiment.

 

vidaXL's daglige og ugentlige tilbud

Alle vores produkter fortjener særlig opmærksomhed. Derfor kan vores daglige tilbud spænde fra indendørs og udendørs møbler til sportsartikler, legetøj og værktøj. Når det gælder de daglige tilbud, er det vigtigt, at du handler hurtigt, for de gælder kun i 24 timer. Sidst, men ikke mindst, finder du også ugentlige tilbud hos vidaXL. Disse gælder, som du allerede har gættet, i en hel uge. Hvis du er interesseret i flere tilbud, kan du tage et kig på vores specielle deal page