Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Du vil nu begynde at modtage vores nyhedsbreve!
assortment_usp
Hold øje med din indbakke, du vil modtage en email med din kuponkode inden for et par timer.
*Minimum ordreværdi 800 DKK. Rabatten gælder kun for produkter af mærket vidaXL. vidaXL respekterer dit privatliv. Du kan til enhver tid afmelde dig.
close
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Om os

vidaXL – Lev mere, for færre penge!

vidaXL er en international online sælger: ''Vi tilbyder en overraskende række produkter bestående af tusindvis af artikler fra kategorier såsom hjem, have, garage, gør-det-selv og tøj.'' Derudover, så tilbyder vi kundeservice på modersmålet i alle de lande hvor vi er aktive. Se vores firmafilm her:

 

 

Hvorfor findes vi?

Forbrugere bliver fortsat mere og mere bevidste om priser. vidaXL tilbyder produkter til og omkring huset til konkurrencedygtige priser, og vi ønsker at gøre disse produkter tilgængelige til så mange forbrugere som muligt.
 

Hvordan opnår vi dette?

Vi vælger produkter der er høj efterspørgsel på, og får dem fra deres oprindelige  ressource, i et bredt omfang. Vi er istand til at påvirke design og indpakning på produkterne, hvilket tillader os at optimere dem til hele leverandørkæden, og til sidst kan vores kunder betale en yderst rimelig pris for vores produkter.
 

Til hvem?

Vi sælger vores produkter til pris-bevidste forbrugere i Europa,  Australien og De Forenede Stater igennem 31 webshops, og vi arbejder altid hårdt på at udvide og nå endnu flere kunder.
 

Vores historie

Det hele startede med online salg af produkter på en lille skala, men dette eskalerede hurtigt til en ikke blot enorm vækst, men også fabrikeringen af produkter under vidaXL's eget mærke. Det antal produkter der blev produceret eksklusivt under vidaXL eget mærke voksede eksponentielt, og har udvidet deres marked til mange europæiske lande. At vidaXL skulle have sine egne webshops blev det logiske næste trin succeshistorien. Firmaets succes ligger i at finde og tilbyde produkter på endnu mere konkurrencedygtige priser, ved konstant at søge efter prisnedsættende tilgange, uden at gå på kompromis med kvalitet. Grundlaget for en effektiv organisation, med et rent og eksplicit fokus på værdi for pengene, blev lagt på denne måde.
 

Hvad vi lover vores kunder

Som kunde hos vidaXL kan du regne med følgende løfter:
 

Gode priser

Der er intet vi hader mere end at bruge for mange penge på produkter, og vi tror ikke vi er alene her. Ved at holde total kontrol over alle processer igennem leverandørkæden, vil vi altid være I stand til at tilbyde produkter til konkurrencedygtige priser.
 

God service

Vi tilbyder vores kunder god service. Har du et spørgsmål angående et produkt, levering eller betaling, så er vores kundeservice medarbejdere altid klar til at hjælpe, på dit eget sprog. Levering og returnering er altid gratis hos vidaXLs webshops. Det kan selvfølgelig ske at noget går galt engang imellem. Sker dette for dig som kunde, så lover vi at løse det til din tilfredsstillelse.
 

En god følelse

At shoppe hos vidaXL for dig til at have det godt. Du kan købe vidaXL produkter igennem en hvilken som helst platform du er mest komfortabel med, og udover det så lover vi at shopping hos vidaXL vil give dig et sus af at have fået ''en god deal''.

 

Tid igen:
Aktuel bud:
Gå ikke glip af vores tilbudskampagner
40 DKK i rabat
checkmark

Eksklusive tilbud kun for abonnenter

checkmark

Smugkig på vores nye produkter

checkmark

Opdateringer for alle vores rabatkuponer

checkmark

Direkte inspiration fra de nyeste trends

40 DKK i rabat
smiley_joy
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
*Minimum ordreværdi 800 DKK. Rabatten gælder kun for produkter af mærket vidaXL. vidaXL respekterer dit privatliv. Du kan til enhver tid afmelde dig.
close