Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Tilbagesendelsespolitik

Hos VidaXL.dk tilbyder vi en fortrydelsesperiode som udløber 30 dage efter den dag når du har modtaget din vare. Indenfor den tidsramme, kan du se på produktet og prøve det som du vil i en butik, men så snart du anvender produktet, udløber fortrydelsespertioden.

Vi råder dig til, at tjekke om alt er som det skal være, så snart du modtager varen. Hvis varen er beskadiget eller ukorrekt, så kontakt vores kundeservice. Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, så kan du returnere det.
Du kan returnere det hvis:

  1. Varen er komplet
  2. Varen er i original emballage, og stand.

Du skal kontakte vores kundeservice indenfor 30 dage, for at informere os om, at du vil returnere dit produkt. Vi refunderer det fulde beløb indenfor 14 dage, efter vi har modtaget varen.

Hvis du ønsker at returnere din ordre, kan du nemt give os besked direkte fra din vidaXL-konto. Gå til "Mine ordrer" og klik på "Returnering". Du bedes venligst informere os om en returnering inden for 30 dage efter levering.

Vi vil herefter sende dig returneringsinformationen. Du kan så planlægge en aftale for å få det produktet du skal returnere afhentet. Vi anbefaler dig, at du ikke sender produktet tilbage, uden at have talt med os først, da den førnævnte afhentnings service er gratis.

Vi returnerer din fulde betaling inden for 14 dage efter, at vi har modtaget den returnerede artikel. Bemærk, at så vidt det er teknisk muligt, udbetales refusionen til samme konto og via samme metode, som blev brugt til at placere ordren.

Hvis du har gennemført dit køb hos Klarna, har du mulighed for at udsætte betalingen i 30 dage. Du kan finde denne mulighed på din Klarna-konto/Klarna-profil.


Vedhæftning(er)

Vilkår og betingelser
Tilbagesendelsespolitik
Fortrydelsesret
Modelformular for tilbagekaldelse (EU)

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
checkmark

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

checkmark

Produkter på udsalg

checkmark

Nyheder og trends

checkmark

Få 40 kr. i rabat**

vidaXL respekterer dit privatliv
*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr