Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Du vil nu begynde at modtage vores nyhedsbreve!
assortment_usp
Hold øje med din indbakke, du vil modtage en email med din kuponkode inden for et par timer.
*Minimum ordreværdi 800 DKK. Rabatten gælder kun for produkter af mærket vidaXL. vidaXL respekterer dit privatliv. Du kan til enhver tid afmelde dig.
close
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Generelle vilkår og betingelser / Vilkår og betingelser for brug af websiden vidaXL

Opdateret: 2019-02-25

Disse vilkår og betingelser gælder for brugen af www.vidaXL.dk websiden, som drives af vidaXL International BV. Du accepterer, at brugen af denne hjemmeside, og eventuelle transaktioner foretaget via. websiden, er underlagt disse vilkår og betingelser. Vi råder dig til at læse disse vilkår omhyggeligt, og eventuelt udskrive en kopi til senere brug. Ved at søge, benytte eller registrere transaktioner på hjemmesiden, bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår. Hvis du ikke gør det, skal du ikke benytte denne websiden.

Når du placerer en ordre på websiden, forpligter du dig til at afgive personlige oplysninger, herunder (uden begrænsning) dit fulde navn, adresse, postnummer, nuværende bopæl og e-mail adresse. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i overensstemmelse med vilkårene i vores fortrolighedspolitik. Ved at acceptere disse vilkår, du bekræfter at du har læst, forstået og accepteret vilkårene i vores fortrolighedspolitik.

Indhold:

Artikel 1 - Service tilgængelighed

Artikel 2 - Information om os

Artikel 3 - Ændringer på websiden

Artikel 4 - Bestillingsprocess

Artikel 5 - Bekræftelse af din ordre

Artikel 6 - Betaling

Artikel 7 - Sikkerhed

Artikel 8 - Levering

Artikel 9 - Korrekt indhold

Artikel 10 - Returnering, aflysninger og udskiftninger

Artikel 11 - Refundering

Artikel 12 – Garanti

Artikel 13 - Reklamation

Artikel 14 - Ejendomsret

Artikel 15 - Ansvar

Artikel 16 - Andre vigtige vilkår

Artikel 17 - Kontakt os

Artikel 1 - Service tilgængelighed

Ved at afgive en ordre på vores hjemmeside garanterer du, at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler, og at du er mindst 18 år gammel.

Artikel 2 - Information om os

Drevet af: vidaXL Marketplace Europe B.V.
Forhandler under navnet: vidaXL.dk

Adresse:
Mary Kingsleystraat 1
5928 SK Venlo
The Netherlands

E-mail adresse: webservice@vidaxl.dk

Registerings nummer: 74214802
CVR-nummer: NL859812108B01

Artikel 3 - Ændringer på websiden

Vi forbeholder os retten til at gøre ændringer i disse vilkår fra tid til anden. Alle ændringer vil træde i kraft med øjeblikkelig virkning, og vil gælde for alle aftaler om køb af varer fra denne dato. Det er dit ansvar som besøgende på webside, at læse disse vilkår og betingelser, hver gang du bruger denne websiden.

Ethvert afkald på disse vilkår og betingelser, kan kun være effektive, når de er skriftlige og underskrevet af vores autoriseret repræsentant. I dette tilfælde vil de øvrige bestemmelser i disse vilkår forblive intakte.

Artikel 4 - Bestillingsprocess

Se vores ’Sådan bestiller du’ for oplysninger om, hvordan du afgiver en ordre på vores webside. Alle ordrer afgivet på vidaXL.dk er underlagt accepteringen af disse vilkår og betingelser. (Se afsnit 1.2). Under bestillingsprocessen vil du blive bedt om, at markere et felt, hvor du bekræfter, at du har læst, forstået og accepteret både indholdet og anvendeligheden af disse vilkår. Vi vil ikke behandle din ordre, medmindre disse vilkår er blevet accepteret. Vilkårene er gældende på tidspunktet for afslutningen af ordren, medmindre du specifikt accepterer anvendeligheden af en nyere, revideret udgave.

Når du afgiver en ordre på vores webside, vil du registrere dig og derved afgive brugernavnet og adgagskoden. Oplysningene, som du giver på denne hjemmeside, skal være fuldstændige og nøjagtige på alle tidspunkter. Du er ansvarlig for, at opretholde fortroligheden af dine login detaljer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader og tab, der måtte opstå som følge af din manglende sikkerhed. I tilfælde af, at du har nogen bekymringer vedrørende dine login detaljer eller bliver opmærksom på eventuelt misbrug, bedes du kontakte os på webservice@vidaxl.dk

Artikel 5 - Bekræftelse af din ordre

Efter at have placeret en ordre, modtager du en e-mail fra os, hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Bemærk, at dette betyder ikke at din ordre er blevet accepteret. Alle ordrer er genstand for acceptering af os, og vi vil bekræfte denne accepteringen ved at sende dig en e-mail, der bekræfter at produktet er afsendt. Kontrakten mellem os vil kun blive dannet, når du haver modtaget varene. Før den tiden, kan vi give dig besked om, at vi ikke accepterer ordren, eller du kan annullere den.

Alle produktene, som du bestiller gennem websiden forbliver i vores ejendom, indtil vi har modtaget din betaling for de bestilte varer.

Artikel 6 - Betaling

Betalingen kan gøres ved de nævnte metoder i betalingsmetoder sektionen. Vi behandler betalingen, så snart vi modtager din ordre. Når vi har tjekket dit kort eller dine PayPal deltaljer, samt den nuværende lagerbeholdning, vil produktet blive sendt ud til levering.

For at sikre at dit kredit- eller betalingskort eller PayPal konto ikke anvendes uden din tilladelse, vil vi validere oplysningerne under bestillingsprocessen (navn, adresse og andre personlige oplysninger) mod passende tredjeparts databaser. Ved at acceptere disse vilkår, accepterer du denne kontrolen. Denne informationen bruges kun til at kontrollere din identitet. Alle oplysninger givet af dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik og Data Protection Act 1998.

Din betaling styres af en tredjepart tjenesteyder, som er kompatibel med hensyn til betalingskortindustriens data sikkerhedsstandarder (PCI DSS version 2)

Artikel 7 - Sikkerhed

Når du når til betalingsfasen af din ordre, vil sikkerheds funktionen automatisk aktivers. Denne tilstand kan genkendes af en hængelås, som er synlig i nederste højre hjørne af din browser. Denne sikkerhedstilstand sikrer, at alle dine oplysninger er krypteret for øget sikkerhed.

For at vi kan behandle din betaling med et betalingskort eller kreditkort, vil vi bede om at du giver os dine kontooplysninger. Vi vil bede dig om, at afgive disse hver gang du foretager en betaling hos os. Vi vil ikke, som også er angivet i disse vilkår, kontakte dig via. E-mail eller på anden måde anmode om enhver form for betaling, kreditoplysninger eller sikkerhedsoplysninger. Hvis du modtager en e-mail, der beder om sådanne oplysninger, bør du kontakte vores kundeservice med det samme.

Vi bestræber os på, at sikre, at denne hjemmeside er fri fro virus og andet skadeligt indhold, der kan forårsage skade på din computer, selv om vi ikke giver garanti herom. Det er dit ansvar at sikre, at du har det rigtige udstyr (herunder opdateret anti-virus software) for at benytte hjemmesiden sikkert. Medmindre andet er krævet af gældende lovgivning, vil vi ikke være ansvarlig over dig ved tab eller skade, som du har fået, som følge af virus eller andet skadeligt indhold på vores hjemmeside.

Artikel 8 - Levering

Leveringsomkostninger og tidskalaer varierer afhængigt af leveringsadressen og den type produkt, du ønsker at modtage. For yderligere information, se venligst vores leveringsinformationer. Vi bestræber os på, at opfylde de leveringstidspunkter vi lover, men på grund af uforudsete forhold, er forsinkelser uundgåelige. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser eller manglende levering indenfor de estimerede tidsrammer, hvis det helt eller delvist er er forårsaget af omstændigheder, der ligger udenfor vores kontrol.

Hvis der ikke er mulighed for at levere ordren, vil en note blive afleveret, hvor du bliver informeret om den aktuelle placering af din ordre, som kan være hos din nabo. Alternativt kan din ordre blive returneret til en af luftfartsselskabets depoter, og noten vil derved informere dig om hvordan du kan hente din ordre.

Risikoen for skader eller tab af produkterne forbliver vores ansvar, indtil den dato hvor produktet overgår til dig ved betaling, eller den dato hvor den første levering bliver forsøgt. Leverings refunderinger kan kun foretages i overensstemmelse med dine juridiske rettigheder i henhold til forbrugerbeskyttelse eller anden gældende lovgivning.

Artikel 9 - Korrekt indhold

Den pris du betaler, er som beskrevet nedenfor, den pris der blev vist på det tidspunkt, vi har modtaget din ordre, undtagen i tilfælde af fejl.

Vi bestræber os på at sikre, at alle priserne på hjemmesiden er korrekte, men fejl er uundgåelige. Hvis vi opdager fejl i prisen, vil vi kontakte dig hurtigst muligt, så du kan bekræfte den faktiske pris eller annullere din ordre. Hvis vi ikke er i stand til at kontakte dig, ordren automatisk blive annulleret. Hvis du annullerer, men allerede har betalt, refunderer vi beløbet.

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms. Alle størrelser, målinger og dimensioner er omtrentlige. Vi forsøger, at vise dem så korrekt som muligt, men vi kan ikke garantere, at de er helt korrekte.

Vi bestræber os på, at vise billeder af produkterne, som så tæt som muligt repræsenterer det faktiske produkt.

Artikel 10 - Retur, aflysninger og udskiftninger

For direkte information om returnering af dine bestilte varer, se venligst vores sektion om returpolitik.

Under forbrugerbeskyttelsens regler, har du ret til at annullere din ordre inden for 30 dage, begyndende på dagen efter, at du har modtaget produkterne. I dette tilfælde, vil du modtage en fuld tilbagebetaling for de produkter du har modtaget, som vil blive behandlet i overensstemmelse med refunderingssektionen nedenfor og i øvrigt i overensstemmelse med dine lovbestemte rettigheder. For at gøre det nemmest, kan vi også tilbyde et merafkast på cirka tredive dage, efter du har modtaget varen.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du informere os skriftligt via e-mail. Vi vil derefter arrangere en opsamling, hvor ordren skal afhentes i original emballage og i samme stand, som du modtog dem, gratis (se vores returpolitik sektion for mere information). Du har en juridisk forpligtelse til at være forsigtig med produkterne, mens de er i din besiddelse. Hvis du ikke overholder denne forpligtelse, kan vi have en søgsmålsret over dig for erstatning.

Disse vilkår påvirker ikke dine andre lovbestemte rettigheder som forbruger og er ikke beregnet som en fuldstændig redegørelse for dine lovmæssige rettigheder. For mere information om din ret som forbruger under beskyttelse af fjernsalg, skal du kontakte din kommune, forbrugerombudsmand eller et forbrugerrådgivningscenter.

I sjældne tilfælde er det muligt, at produktspecifikationerne ændres. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte dig så snart vi kan, for at tilbyde dig et alternativ, som ligner det oprindelige produkt. Hvis du er utilfreds med den erstatning eller udskiftning, skal du kontakte vores kundeservice. Vi vil arrangere en opsamling og refundere dine penge i overensstemmelse med vores refunderingspolitik i Refunderinger nedenfor.

Hvis du mener, at du har modtaget defekte, beskadigede eller forkerte produkter, skal du informere os inden for en rimelig tid. Vær venlig ikke at sende produktet tilbage til os i første omgang. I stedet vil vi kontakte dig, for at diskutere en passende løsning, og kan tilbyde dig (uden begrænsning) reparation eller reservedele, et erstatningsprodukt eller en fuld refundering. Hvis vi kan tilbyde dig en refundering, vil vi refundere prisen på det defekte beskadigede eller forkerte produkt, samt eventuelle leveringsomkostninger og de rimelige omkostninger, du måtte pådrage i returnering af varen til os.

Artikel 11 - Refundering

Hvis du annullere en ordre i henhold til afsnittet Returnering ovenstående, vil vi refundere pengene, efter de bestilte produkter er blevet returneret til os. Refunderingen vil blive betalt til det betalingskort, eller den PayPal konto, du brugte til at betale for ordren. Som nævnt ovenfor, er du underlagt de regler, der fastsat for varer som er beskadiget under returnering.

Artikel 12 - Juridisk garanti 

Vi garanterer, at alle produkter købt hos os via vores hjemmeside, er i overensstemmelse med den relevante købsaftale i mindst to år fra levering af produktet i henhold til EU-lovgivningen, men den nationale lovgivning kan give dig yderligere rettigheder. Overensstemmelse med købsaftalen betyder, at produkterne stemmer overens med beskrivelsen på vores hjemmeside, er egnet til de formål, som varer af samme type sædvanligvis anvendes til, og viser kvalitet og ydeevne, der er normale i produkter af samme type, og som med rimelighed kan forventes. Den juridiske garanti dækker også skader, der kan opstå under forsendelsen.

I tilfælde af manglende overensstemmelse, er du berettiget til at få produkterne bragt i overensstemmelse gratis vha. reparation eller udskiftning, eller, hvis dette er umuligt eller uforholdsmæssigt, til et passende afslag i prisen eller tilbagebetaling. Hvis dit købte produkt er beskadiget, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Denne juridiske garanti påvirker eller forstyrrer ikke andre af dine andre rettigheder som kunde, baseret på nationale love og bestemmelser.

Dine rettigheder i henhold den lovbestemte garanti bliver ugyldig, hvis andre end fabrikanten eller en reparationsservice, der ikke er udpeget af os, modificerer produktet.

Artikel 13 - Ejendomsret

Den erhvervsdrivende har en klageprocedure, som er tilstrækkelig bekendtgjort, og behandler klager i overensstemmelse med denne klageprocedure.

Klager over aftalens gennemførelse skal beskrives fuldstændigt og tydeligt inden for rimelig tid og sendes til den erhvervsdrivende, efter at forbrugeren har konstateret fejl.

Klager, som er indgivet hos den erhvervsdrivende, bearbejdes inden for 14 dage regnet fra modtagelsen. Hvis det forventes, at en reklamation kræver en længere behandlingstid, besvarer den erhvervsdrivende klagen indenfor 14 dage ved at bekræfte modtagelsen og oplyse, hvornår forbrugeren kan forvente et mere detaljeret svar.

Kunden skal tillade den erhvervsdrivende mindst 4 uger til at løse klagen efter gensidigt samråd. Efter denne periode opstår der en tvist, der kræver tvistbilæggelse.

Er du utilfreds med behandlingen af din klage? Du kan præsentere din klage til Forligsudvalget via den europæiske ODR-platform. (http://ec.europa.eu/consumers/odr)

Artikel 14 - Ejendomsret

Ved at acceptere vilkårene anerkender og accepterer du, at alle ophavsrettigheder og andre immaterielle rettigheder som er til rådighed for din personlige brug, forbliver vores ejendom på alle tidspunkter.

Du kan downloade eller kopiere indhold eller materialer, som støtte til personlig brug fra vores hjemmeside. Kopiering, reproduktion, udgivelse, distribution eller at vise indhold eller materialer der vises på vores hjemmeside for enhver anden brug er ulovlig, og er forbudt ved lov.

Indholdet og andre materialer på vores hjemmeside er tilgængeligt til din personlige brug og må ikke kopieres eller anvendes, medmindre det er aftalt til af os eller en af vores repræsentanter i godkendte skriftlige udtryk.

Artikel 15 - Ansvar

Hvis vi ikke overholder disse vilkår, vil vi kun ansvarlige over for dig for købsprisen for produkterne.

Vi vil ikke være ansvarlig for tab, der skyldes vores manglende overholdelse af disse vilkår, som falder under følgende kategorier: Tab af indkomst eller indtægt; tab af forretning; tab af fortjeneste; tab af forventede besparelser; tab af data; tab af goodwill eller omdømme; spild af ledelse eller kontortid; eller eventuelle særlige eller indirekte tab eller tab af goodwill eller omdømme.

Intet i denne aftale udelukker eller begrænser vores ansvar for død eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed; bedrageri eller svigagtig vildledning; enhver overtrædelse af de forpligtelser, antydes af § 12 i Sale of Goods Act 1979; defekte produkter i henhold til loven forbrugerbeskyttelse 1987; eller alle andre spørgsmål, hvor det ville være ulovligt for os at udelukke eller forsøge at udelukke vores ansvar.

Selvom vi bestræber os på, at sikre vores hjemmeside opfylder alle gældende sikkerhedsstandarder, kan vi ikke holdes ansvarlig for uautoriseret adgang til oplysninger, du giver til os ved hjælp af vores hjemmeside.

Hvis nogen af disse vilkår eller andre bestemmelser i en kontrakt bestemmes af en kompetent myndighed for at være ugyldige, ulovlige eller ikke kan håndhæves på nogen måde, vil en sådan betingelse eller bestemmelse for så vidt blive adskilt fra de øvrige vilkår, betingelser og bestemmelser, der fortsat vil være gyldige i videst muligt omfang tilladt ved lov.

Artikel 16 - Andre vigtige vilkår

Alle kontrakter indgås på engelsk. Alle sager, der måtte opstå skal desuden underlagt være engelsk lov og vil være omfattet af de engelske domstole.

Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os og erstatter alle tidligere diskussioner, korrespondance og forhandlinger mellem os vedrørende emnet.

Vi er enige om, at ingen af os har nogen rets midler i forhold repræsentation eller garanti (hvad enten det er uskyldigt eller forsømmeligt), som ikke er anført i disse Vilkår. Vi er enige om, at vores eneste ansvar i forbindelse med disse erklæringer og garantier, der er fastsat i disse Vilkår (hvad enten det uskyldigt eller forsømmeligt), vil være kontraktbrud.

Ingen person, der ikke er part i denne aftale, har ingen rettigheder til at håndhæve en bestemmelse i denne aftale.

Artikel 17 - Kontakt os

Hvis du har spørgsmål vedrørende disse vilkår eller om websiden, så kontakt venligst vores kundeservice.

 

Vilkår og betingelser for brug af websiden vidaXL

Version: 29. november 2016

Indhold

Artikel 1 – Definitioner 
Artikel 2 - Anvendelse 
Artikel 3 – Brugerkonto 
Artikel 4 – Vilkår og betingelser for websiden 
Artikel 5 – Ordrer 
Artikel 6 - Auktioner 
Artikel 7 - Bedømmelse 
Artikel 8 – Lukning af konto og websidens funktioner 
Artikel 9 – Privatlivspolitik og personlige oplysninger 
Artikel 10 –Intellektuel ejendom og tredjepartsdata 
Artikel 11 - Erstatningsansvar 
Artikel 12 - Diverse 

Artikel 1 – Definitioner 

Konto: Den konto, som brugeren skal oprette for at kunne placere ordrer, deltage i auktioner og give bedømmelser.
Tredjepartssælger(e): En tredjepart, der tilbyder produkter til brugerne via websiden.
Bruger: Alle besøgende på websiden.
Vilkår og betingelser for brug: Disse vilkår og betingelser for brug af websiden vidaXL
Bedømmelse: En bedømmelse, der kan gives af brugeren af vidaXL, websiden og/eller tredjepartssælgere.
Auktioner: Auktionerne der afholdes af vidaXL på websiden.
vidaXL: vida XL Ltd., hovedkontor i (5928 SK) Venlo på Mary Kingsleystraat 1.
Webside: Websiden, som aktivt findes under URL vidaxl.nl og enhver anden webside, URL eller anvendelse dedikeret til vidaXL.

Artikel 2 – Anvendelse 

1. Disse vilkår og betingelser for brug gælder for enhver brug af websiden, herunder brug af kontoen.

2. vidaXL forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår og betingelser for brug fra tid til anden. De ændrede vilkår og betingelser for brug vil være gældende, så snart de er blevet offentliggjort på websiden. Derfor er det tilrådeligt at kontrollere vilkår og betingelser for brug regelmæssigt.

Artikel 3 – Brugerkonto 

1. For at kunne placer ordrer, deltage i auktioner og give bedømmelser, er det nødvendigt at oprette en konto. Brugeren kan oprette en konto ved at levere de nødvendige oplysninger via online-formularen på websiden. Denne formular kan findes under overskriften ”Ny kunde? ”.

2. For at kunne oprette en konto skal brugeren:

a. være mindst 18 år på det tidspunkt, kontoen oprettes;
b. have en gyldig e-mailadresse.

3. Når kontoen er blevet oprettet, vil brugeren modtage en bekræftelsesmail. Så snart kontoen er blevet aktiveret, kan brugeren logge ind ved hjælp af sin e-mailadresse og det password, som han eller hun har valgt.

4. En e-mailadresse kan kun bruges én gang til at oprette en konto. En konto er strengt personlig, må ikke overdrages og er knyttet til den bruger, der har oprettet kontoen.

5. Brugeren skal sikre, at de oplysninger, han eller hun leverer vedrørende kontoen og i yderligere kommunikation med vidaXL er korrekte, fuldstændige og opdaterede. Enhver ændring af personoplysningerne kan foretages af brugeren selv ved at logge ind på kontoen og foretage ændringerne.

6. Brugeren skal holde adgangskoden fortrolig og skal træffe rimelige foranstaltninger for at forhindre uautoriserede tredjeparter i at få kendskab til og bruge adgangskoden og / eller hans eller hendes konto.

7. Brugeren er forpligtet til straks at underrette vidaXL i tilfælde af tab, tyveri eller (mistænkt) misbrug eller uautoriseret brug af adgangskode og / eller konto af tredjemand. Indtil at denne meddelelse rent faktisk modtages af vidaXL, vil brugeren blive holdt ansvarlige for eventuelle skader som følge af misbrug af adgangskode og / eller konto.

8. Hvis vidaXL konstaterer eller har mistanke om, at uvedkommende bruger eller i stand til at bruge brugerens konto, forbeholder vidaXL sig ret til straks at blokere den pågældende konto og inddrive eventuelle skader, vidaXL måtte lide som følge af dette fra brugeren, uden vidaXL blive holdt ansvarlig for skader lidt af brugeren.

Artikel 4 – Brug af websiden

1. Brugeren garanterer, at de oplysninger og data leveret af ham eller hende er korrekte, fuldstændige og pålidelige. vidaXL forbeholder sig ret til at kontrollere rigtigheden af de leverede oplysninger og data og til at fjerne oplysninger og data fra brugeren, hvis de bevises, at de er ukorrekte eller hvis deres korrekthed ikke kan verificeres.

2. Brugeren må ikke:

• forstyrre driften af websiden eller anvende software, der kunne forstyrre driften af websiden;
• igangsætte processer / give processer mulighed for at fortsætte, som med rimelighed kan mistænkes for at begrænse andre brugere eller have negativ indvirkning på brugen af websiden.
• optræde som en anden bruger.

3. Brugeren må ikke gengive websiden eller nogen del af websiden eller stille den til rådighed (ved hjælp af deep-linking eller andet), uden først at have fået skriftlig tilladelse fra vidaXL.

Artikel 5 – Ordrer

1. vidaXL’s generelle vilkår og betingelser og vidaXL’s returbetingelser gælder for alle ordrer hos vidaXL, der placeres på websiden. Brugeren accepterer disse generelle vilkår og betingelser samt returbetingelser, når han eller hun opretter en konto.

2. For ordrer hos tredjepartssælgere gennem websiden gælder tredjepartssælger(e)s generelle vilkår og betingelser samt returbetingelser. Disse forefindes på tredjepartssælgernes virksomhedsside. Hvis tredjepartssælgeren ikke har separate vilkår og betingelser og/eller returbetingelser, vil vidaXL’s Generelle Vilkår og Betingelser og/eller Returbetingelser gælde for købsaftalen mellem brugeren og tredjepartssælgeren.

Artikel 6 – Auktioner

1. vidaXL’s auktionsbetingelser gælder for deltagelse i auktioner, som holdes af vidaXL på websiden. Brugeren accepterer disse auktionsbetingelser, når han eller hun opretteren konto, eller i det mindste på det tidspunkt at brugeren deltager i en auktion for første gang.

2. Brugeren må ikke uretfærdigt eller uretmæssigt påvirke budgivningen på nogen måde.

Artikel 7 – Bedømmelser

1. Efter et køb via websiden, kan brugeren blive af eller på vegne af vidaXL blive bedt om at vurdere vidaXL, websiden og / eller tredjepartssælger(e) ved at give en bedømmelse. vidaXL forbeholder sig ret – men ikke pligt – til at placere bedømmelsen på websiden eller på anden måde offentliggøre den, inkl. det navn, bosted og dato for bedømmelsen, der gives af brugeren.

2. I tilfælde af bedømmelser, som er indsamlet af tredjepart på vegne af vidaXL, gælder de generelle vilkår og betingelser og / eller vilkår og betingelser fra den pågældende part.

3. vidaXL forbeholder sig ret til ikke at offentliggøre en bedømmelse eller fjerne den fra websiden, hvis tredjepartssælgeren kan bevise, at den pågældende bedømmelse er:

• i strid med lovgivningen eller gældende bestemmelser;
• i strid med den offentlige orden eller anstændighed;
• en bedømmelse kun af produktet;
• ikke vedrører den pågældende sælger;
• indeholder personlige oplysninger om sælger;
• indeholder en URL eller reklame;
• er falsk.

Artikel 8 – Lukning af konto og and websidens funktioner

1. vidaXL forbeholder sig ret til at afvise brugere eller opsige deres konto ensidigt, hvis der er grund til dette, for eksempel i tilfælde af:

• uautoriseret brug eller misbrug af websiden og / eller konto;
• manglende overholdelse af disse vilkår og betingelser for brug eller auktionsbetingelser;
• manglende overholdelse af aftaler mellem brugeren og vidaXL og / eller tredjepartssælger(e).

2. Endvidere har vidaXL ret til at begrænse, afvise eller tilbagekalde visse anvendelser eller midlertidigt blokere kontoen fra at blive brugt i tilfælde som beskrevet i Artikel 8.1.

3. vidaXL forbeholder sig på alle tidspunkter ret til at indstille tilgængeligheden til funktioner på websiden eller ændre disse.

Artikel 9 - Privatlivspolitik og personlige oplysninger

1. De personlige oplysninger, som brugeren leverer til vidaXL, såsom hans eller hendes navn og adresse, telefonnumre og e-mailadresser, behandles af vidaXL i filer, der ejes af vidaXL. Disse oplysninger vil blive brugt af vidaXL til at håndtere konti og auktioner, behandle ordrer, levering og fakturering og eventuel mægling i tvister mellem bruger og tredjepartssælger(e).

2. Brugeren har til enhver tid mulighed for at få adgang til, ændre eller udvide sine personlige oplysninger ved at logge ind på sin konto.

3. I princippet vil vidaXL ikke videregive personlige oplysninger til tredjepart, medmindre dette er nødvendigt for at udføre en aftale med brugeren. vidaXL vil for eksempel give brugerens navns og adresse, e-mailadresse og telefonnummer til tredjepartssælger(e ), så vidt dette er nødvendigt for at udføre en købsaftale mellem brugeren og tredjepartssælger(e). Kommunikationen mellem brugeren og tredjepartssælger(e) håndteres via en mailfunktion hos vidaXL. Kommunikationen gemmes på vidaXL’s servere og kan tilgås og bruges af vidaXL med henblik på at:

• hjælpe brugeren og / eller tredjepartssælgeren i tilfælde af spørgsmål og / eller problemer;
• vurdere, om tredjepartssælgeren opfylder / har opfyldt hans eller hendes krav;
• og analysere procesforbedringer.

4. Websiderne anvender cookies. Cookies anvendes eksempelvis til at huske login-data. Desuden er tredjeparts cookies indsat på websiden.

5. Brugeren kan indstille sin browser på en sådan måde, at den ikke modtager cookies under hans eller hendes besøg på websiden. I dette tilfælde kan det dog være, at brugeren ikke fuldt ud kan udnytte alle funktioner på websiden, eller at hans eller hendes adgang til dele af websiden og / eller kontoen er begrænset

6. vidaXL forbeholder sig ret til at lagre data vedrørende den besøgendes adfærd på websiden (IP-adressen bruges, blandt andet), hvis der er mistanke om, at misbrug og / eller uautoriseret brug af websiden sker gennem brugerens konto.

7. For mere information om, hvordan vidaXL anvender brugernes personoplysninger og implementerer cookies på websiden, henvises der til vidaXL’s fortrolighedspolitik, som findes på websiden.

Artikel 10 – Intellektuel ejendom og tredjepartsdata

1. Medmindre andet er angivet, forbeholdes alle rettigheder, herunder ophavsret og andre immaterielle rettigheder for (oplysninger på) websiden vidaXL i det omfang, de ikke forbeholdes tredjepart / de tilladelsesindehavere, der gør oplysningerne tilgængelige.

2. Brugeren må konsultere (oplysningerne på) websiden og lave kopier til privat brug, eksempelvis ved at printe eller gemme dem. Enhver anden brug, f.eks. lagring og gengivelse af (dele af) websiden på en separat webside eller oprettelse af forbindelser, hyperlinks eller deeplinks til (dele af) websiden er ikke tilladt uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra vidaXL.

3. Oplysningerne på hjemmesiden er delvist leveres af tredjeparter, såsom tredjepartssælgere og andre brugere (i tilfælde af bedømmelser). vidaXL kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader som følge af ukorrekte, ufuldstændige eller uretmæssig oplysninger fra tredjepart på websiden.

4. Hjemmesiden kan indeholde links til eksterne internetsider. vidaXl kan ikke holdes ansvarlig for brug eller indhold af websider, som der linkes til via websiden, eller som har et link til websiden.

Artikel 11 – Erstatningsansvar

1. Brugeren anerkender, at i tilfælde af ordrer med tredjepartssælger(e), laves købsaftalen mellem brugeren og tredjepartssælgeren, og at vidaXL hverken er eller vil blive part i denne aftale.

2. Som sådan er vidaXL ikke forpligtet til at verificere eller vurdere kvaliteten, mængden eller kapaciteten af de produkter, der tilbydes af tredjepartssælger(e) på websiden og kan ikke holdes ansvarlig på nogen måde for skader som følge af, at sådanne oplysninger viser sig at være at være forkerte, ufuldstændige eller uretmæssige.

3. Skulle vidaXL holdes ansvarlig for skader uden hensyn til dette, er dette ansvar i alle tilfælde begrænset til købsprisen på det pågældende produkt, der faktureres af tredjepartssælger til bruger.

4. vidaXL’s erstatningsansvar, uanset art, er begrænset til det beløb, som vidaXL’s ansvarsforsikring godtgør i den pågældende sag.

Artikel 12 – Diverse

1. Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse vilkår og betingelser for brug ikke længere er bindende, gyldig eller implementérbar, vil de andre bestemmelser fortsat være gældende i fuldt omfang. I et sådant tilfælde, vil vidaXL erstatte den pågældende bestemmelse med en ny bestemmelse, der skal fastlægges af vidaXL og nærme sig betydningen af den pågældende bestemmelse så meget som muligt.

2. Ved brug af websiden, brug af kontoen og disse vilkår og betingelser er dansk lov udelukkende relevant.

 


Vedhæftning(er)

Vilkår & betingelser

Privatlivs- og cookiepolitik

Returneringspolitik

Vilkår & betingelser for auktioner

Tid igen:
Aktuel bud:
Gå ikke glip af vores tilbudskampagner
40 DKK i rabat
checkmark

Eksklusive tilbud kun for abonnenter

checkmark

Smugkig på vores nye produkter

checkmark

Opdateringer for alle vores rabatkuponer

checkmark

Direkte inspiration fra de nyeste trends

40 DKK i rabat
smiley_joy
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
*Minimum ordreværdi 800 DKK. Rabatten gælder kun for produkter af mærket vidaXL. vidaXL respekterer dit privatliv. Du kan til enhver tid afmelde dig.
close