24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 Gør dig klar til ferie: staycation i dit loungesæt


 

Mange mennesker holder ferie i deres eget land hvert år, og på engelsk er der et godt ord for det: staycation. Bliv bare hjemme og slap af, eller tag på tur i dit eget land for at se de seværdigheder, du normalt aldrig ville besøge, og bevæg dig lidt ud af din komfortzone! Og så er der de mennesker, der virkelig ikke kan lide at sove andre steder end hjemme, og for den gruppe staycationers vil vi dele vores favoritmåder at gøre ferien (i din egen have) så rar og afslappet som muligt!

 

Er du klar til at slappe af? 

Ferie betyder afslapning for mange mennesker. Det betyder at lægge benene op, have en bog eller et blad i den ene hånd og en kølig drink i den anden. En af de bedste måder at sikre, at du kan slappe af i din have, er ved at gøre noget ud af dine havemøbler. Et luksuriøst loungesæt i rattan vil holde mange år med den rette vedligeholdelse. Her er et par forslag fra os til dig i forskellige stilarter:

 

   

Har du en lille have eller en altan? Vælg et par komfortable stole. Perfekte til en dejlig  staycation!

Synes du, at det er lidt kedeligt at slappe af i din egen have? Så se det som et øjebliks fred og ro efter alle udflugterne rundt i dit eget land. Få en bid at spise og noget lækkert at drikke, og nyd øjeblikket.

This rattan lounge set is a perfect combination of style and functionality. It will be the focal point of your garden or patio. The rattan lounge set is designed to be used outdoors year round.   This rattan garden sofa and table set will make a great addition to your outdoor living space. It will add a touch of modern elegance to your patio, balcony or garden with its understated, yet stylish design.   Our vintage poly rattan dining set is a perfect combination of style and functionality. The set will become an eye-catcher in your garden or on your patio!  This rattan sofa set combines style and functionality, and will become the focal point of your garden or patio. The whole furniture set is designed to be used outdoors year-round.

En afslappende ferie i din egen have med børnene

På en staycation er det vigtigt, at dine børn har nok at lave, og at de ikke keder sig. Du kan måske friste dem til at slå sig ned på dit nye loungesæt med lidt legetøj og is. Men hvis du stadig vil kunne bruge dit rattanloungesæt næste år uden pletter på hynderne, er noget underholdning i haven afgørende. En stor pool er ethvert barns drøm, på den måde kan dine børn køle ned med deres venner på en varm sommerdag. Vil du have noget, der stadig er skægt at lege med til efteråret? Så få et legehus eller et gyngesæt til timevis af udendørs sjov.

 

Flere tips til afslapning

  1. Gå offline. Nu om dage ser vi konstant på vores telefoner, så det kan være rart at lægge dem væk, når I holder ferie.
  2. Lav en playliste med dine yndlingssange. Når du slapper af, er det vigtigt at have god musik. Men husk at vise hensyn til dine naboer!
  3. Sørg også for, at din have er klar til din staycation. Grønne omgivelser med blomster og planter ser meget bedre ud end en græsplæne, der ikke er blevet vandet i et stykke tid.
  4. Lad dine børn tage på camping i haven - når de vågner op i solen til fuglesang, vil føles som en rigtig sommerferie!

 

Last but not least: make sure your household chores are mostly out of the way because you start your ultimate staycation.


 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .