24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Få dit hus til at føles som et hjem

 

 

 

Et hjem kan være et hus, men hvad gør et hus til et hjem? Det betyder ikke noget, hvor stor eller lille din bolig er, om den ligger på landet eller i en by, er dyr eller billig... det, der betyder noget, er det indvendige. Det kan handle om mennesker og/eller kæledyr, men også om den måde, du indretter den på. Sidstnævnte er der, hvor vidaXL kommer ind i billedet ved at tilbyde et stort udvalg af trendy og prisoverkommelige møbler. Så hvis du lige er flyttet eller vil gøre dit nuværende hus hyggeligere, skal du fortsætte med at læse! Vi deler 5 tips om, hvordan du kan få dit hus til at føles som et hjem på ingen tid.

 

1. Skab en indretning, hvor du kan slappe af

Hvordan den ser ud, er forskelligt for alle - bortset fra de komfortable møbler. En stor sofa at lægge sig på og en behagelig lænestol er et must-have. Tilføj smukke puder og en varm plaid for at gøre dem ekstra indbydende og behagelige.

Deze hoogwaardige XXL bank heeft een strak, modern en veelzijdig ontwerp waardoor hij bij ieder interieur past. Of je nu een comfortabele zitplaats in je kantoor nodig hebt, of een mooie, verfijnde toevoeging aan je interieur zoekt, deze bank is een fantastische keuze!   Deze luxe fauteuil is een gezellige plek om te praten, te lezen, tv te kijken of gewoon te ontspannen. Hij zorgt voor een lichte retro en warme sfeer in je woonkamer.  Deze stijlvolle 3-zitsbank is een hele mooie toevoeging aan je leefomgeving. Of je nu een comfortabele zitplaats wilt creëren voor op kantoor, of gewoon even lekker wilt zitten in je eigen huiskamer; deze stoffen bank is een geweldige keuze!


2. Brug tekstiler

Et af de vigtigste elementer, der får et rum til at føles blødt og indbydende, er tekstiler. Tænk på polstrede møbler i stof, puffer, gulvtæpper, gardiner, hynder og plaider. For at få dit hus til at føles som et hjem, kan du indrette dig med en blanding af ting, du har fundet på dine rejser, eller som har været i familien i lang tid og nye ting. En anden fordel ved tekstiler er, at de hjælper med at dæmpe lyden i rummet.


  

 

3. Funktionelt, men nødvendigt: opbevaringsplads

ørg for at indrette med masser af opbevaringsplads. Du kan godt have lidt rod og bunker her og der, men lad det ikke tage overhånd. Så snart du begynder at snuble over ting på gulvet, eller dit spisebord forsvinder under stabler af papirer, legetøj og bøger, er det tid til at få lidt ekstra opbevaringsplads.


  

 

4. Belysning

Noget, der ofte overses, er vigtigheden af god belysning. Vi kender alle effekten af lysstofrør i et prøverum... men det er ikke alt. Farven på din pære, lysstyrken, hvor du placerer lampen, spiller alt sammen en rolle, når du vil forvandle dit hus til et hjem!


  


5. Det personlige præg

De personlige ting i din indretning er en essentiel del af at gøre dit hus til et hjem. Disse ting fortæller en historie om, hvem du er, og hvad du kan lide. Vis dine yndlingsting frem i et åbent skab eller på hylder.

Blev du begejstret over vores produktvalg i dette blogindlæg? Se denne side for lignende produkter, og nyd dit vidaXL-øjeblik!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .