24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nyt år, ny indretning - vores 5 mest elskede looks i 2021

Interiør2021 er her langt om længe, og det betyder, at det er tid til at opdatere og opfriske vores bolig, og lade ny, god energi strømme ind. Da mange af os laver nytårsforsætter om at forbedre vores arbejds- og sundhedsmål, hvorfor så ikke tilføje vores hjem til denne beslutning?

Vores hjem er faktisk vores helle, vores base, hvor vi tilbringer morgener, aftener og nætter og der, hvor vi finder tryghed og ro. Med vores 5 mest elskede looks i 2021 vil vi bringe følelsen af et nyt hjem tilbage og finde nye tendenser og skønne skatte, der vil afspejle vores personlighed. Lad os genopleve glæden og spændingen ved at købe en ny seng og ikke kunne vente til den første nats søvn, eller det smukke kontorbord og stol, som står klar til dit allerbedste arbejde. Det er ligesom at købe et nyt sæt tøj, du ikke kan vente med at have på - det er det samme med møbler, dem bruger vi bare hver dag! Så lad os bringe WOW-faktoren tilbage i vores hjem med disse 5 mest elskede looks til overkommelige priser og nyde den luksus, det er at omgive os med ting, der gør os glade. 


1. Lyst træ

Den nyfundne kærlighed til minimalisme kræver lyst træ i 2021. Lyse træsorter skaber varme og passer perfekt sammen med hvide toner og kølige farver. Prøv at tilføje et strejf af frisk gul i blandingen for at give et stænk energi. Det er tid til at vinke farvel til de mørke træsorter og omfavne de lyse og rustikke nuancer af genbrugstræ.

 

vidaXL Hemelbedframe massief grenenhout 160x200 cmvidaXL Storage unit with 5 fabric baskets cedar wood beigevidaXL Wandtafel met 4 lades 110x30x75 massief grenenhout

2. Hyggelig hyttestemning

Drømmer du nogensinde om at være i en lille hytte i skoven og tage en pause fra virkeligheden og dens mange skærme? I så fald kan du prøve at integrere nogle aspekter af sommerhuslivet i dit hjem. Ideelt set ville et hjem med naturlige karaktertræk som smukke trægulve, murstensvægge, synlige bjælker eller panelvægge være et perfekt match til dette eventyrlige look. Det skaber den perfekte balance mellem gammelt og nyt.

vidaXL Badkamerkast 46x24x116 cm paulowniahout wit en grijsvidaXL Halbank 70x33,5x45 cm paulowniahout wit

3. Metal, metal & mere metal

Spændende metalelementer kan bruges til at fremhæve forskellige detaljer i boligindretningen. Metallerne vil variere fra kobber, messing og rustfrit stål med sorte, guld- eller sølvfarver.

vidaXL Boekenkast met 5 schappen 140x30x180 cm massief mangohout staalvidaXL 5-delige Wandschappenset massief acaciahout en staalvidaXL bænk i massivt akacietræ 160 cm

4. Få farver ind

Sig farvel til det sikre (og lidt kedelige), og prøv noget nyt! Har du overvejet en lysegul sofa eller et gulvtæppe med print? Du synes måske, at dine farverige idéer er for vilde, men det er de ikke! Hav det sjovt med farver, og få frisk energi ind i dit hjem. Indarbejd skønne nuancer ved at male en væg i en ny farve, tilføje farverige, dekorative puder, en ny lampeskærm eller flot vægkunst. Den nye Pantone-farve fra 2021 er en lys, levende gul og kølig grå, der symboliserer energi og optimisme for det kommende år. Prøv at bruge dette som en reference, hvis du sidder fast, og hav det sjovt med det!

vidaXL Bankje met opbergvak 80 cm fluweel mosterdkleurigvidaXL Vloerkleed modern zebra ontwerp 80x150 cm beige/zwartvidaXL Hanglamp industrieel E27 ijzer massief mangohout messingkleurig

5. Naturens harmoni

Få planter ind i dit hjem med håndlavede urtepotteskjulere og hængende planter, der giver dit hjem lidt ekstra naturlig charme og skønhed. Planter er ikke kun en smuk dekoration, de er også gavnlige for vores mentale og fysiske helbred. Start med at skabe din helt egen planteoase, der får dig til at dagdrømme om solrige, tropiske destinationer.

Emerald Kunstboom in pot banaan 120 cmvidaXL Kunstplant met pot monstera 45 cm groenEmerald Kunstboom in pot Cycas revoluta 80 cm

"Inden du slukker lyset, skal du holde pause, kigge dig omkring og beundre det hjem, du har skabt." 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .