24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Top 5: produkter af genbrugstræ


 
 

Træ er en naturressource, der er særdeles velegnet til genbrug. Med den hurtige udvikling af bæredygtighedsproblemer er det vigtigt at understøtte bevidst brug af træmøbler. I dag vil vi præsentere dig for en række møbler, der er lavet af genbrugstræ. Vi er sikre på, at kvaliteten og designet af disse produkter vil ændre din mening om møbler lavet af genbrugtræ. De kan give din indretning ekstra karakter og et fint vintagelook. Alle vores møbler af genanvendt træ har en historie, som du kan få hjem til dig selv med et par klik.

På vores hjemmeside kan du finde mange møbler og indretningsartikler, der er lavet af genbrugstræ. Vi vil gerne hjælpe dig i processen ved at præsentere de 5 møbler, som vi elsker mest.

 

Møbel 1: badeværelsessæt

Dette robuste og holdbare toiletskab med spejl er inspireret af badeværelser i retrostil. Badeværelsessættet er lavet af genbrugt fyrretræ og vil føje en naturlig stemning til ethvert badeværelse. Det fylder også rummet med et strejf af rustik charme. Sættet er meget funktionelt, da skabet har masser af opbevaringsplads. Fyrretræ er et solidt og holdbart materiale, der tåler fugtighed og derfor er særligt velegnet til badeværelset. 

 

This retro-style wooden bathroom set will add a touch of rustic charm to your bathroom.

 

Møbel 2: tv-skab

Dette tv-skab kombinerer industriel stil med form og materiale i vintagelook. Retrostilen er blandt toptrends inden for møbeldesign lige nu, og du vil give din stue en stilfuld transformation på et øjeblik med dette tv-skab.

Materialerne, der er brugt til skabet, er jern og genanvendt træ, hvilket garanterer holdbarhed og nem vedligeholdelse for ejeren. Vi kan ikke være uenige i, at dette stilfulde møbel straks vil bringe din stue op på et nyt niveau.

Our wooden console table features a golden finish and will make a timeless addition to your interior.

Møbel 3: opbevaringskiste

Nogle vil måske mene, at tiden for kister er forbi, men vi tror, at den lige er begyndt! Med en farverig opbevaringskiste får du masser af ekstra opbevaringsplads, samtidigt med, at du får et spændende møbel ind i rummet. Selvom du muligvis ikke ser mange opbevaringskister i dag, er denne værd at tage i betragtning. Tænk på alt det rod (børnenes legetøj, ekstra stearinlys, spil, tæpper), du kan slippe for!

This vintage-style storage chest, made of solid reclaimed wood, will make a timeless addition to your home.

Møbel 4: sofabord

Dette multifunktionelle sofabord er lavet af forskellige stykker genbrugstræ. Et bord kan indeholde forskellige træsorter som sheesham, teak, palisander, mangotræ, akacie, hårdttræ mv. Da bordpladen er lavet af mange træstykker af forskellige slags, får den et unikt mønster og farvespil. Dette bord vil være praktisk som et sofa- eller sidebord. Du kan også bruge det som natbord eller som et plantebord.

 

This industrial-style wooden coffee table exudes a vintage charm and will make a timeless addition to your home.

 

Møbel 5: barstol

Vi får en retro-antik vibe fra denne barstol. En af fordelene ved genanvendt træ er, at alle møbler er forskellige og unikke. Denne stol kan være en god tilføjelse til din spisestue, og den kan også placeres i en café eller restaurant. Vi er overbevist om, at træ, der har fået et ”nyt liv”, også vil tjene dig i mange år. Desuden bliver det en påmindelse om en bevidst holdning.


 These wooden bar stools have an industrial look and will make a distinctive addition to any home, bar or restaurant.

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .