Alt til din have med op til 10 % rabat

Træd ind i en grøn oase med vores sæsonudsalg! Vores eksklusive rabatter giver dig besparelser på alt lige fra søde krukker og plantekasser til glitrende udendørs lamper, robuste hegn og flotte rattanstole. Gør din have endnu bedre med ét stilfuldt tilbud ad gangen. Kampagnen er gyldig fra d. 1. marts 2024 til d. 29. august 2024. Det gælder kun produkter på kampagnesiderne, og der er ingen minimum ordreværdi.

Spar 10 % på 2 campingprodukter

Køb nukeyboard_arrow_right

10 % rabat på 2 festtelte

Køb nukeyboard_arrow_right

Få -10 % på 3 hegn

Køb nukeyboard_arrow_right

10 % rabat på 3 udendørs lamper

Køb nukeyboard_arrow_right

10 % rabat på 2 sæt rattanstole

Køb nukeyboard_arrow_right

5 % rabat på 2 og 10 % rabat på 3 krukker eller plantekasser

Køb nukeyboard_arrow_right

Bedste tilbud med 10 % rabat hos vidaXL

Køb nukeyboard_arrow_right

vidaXL-rabatkoder og specialtilbud

Hos vidaXL sætter vi stor pris på en god pris. Find alle aktuelle vidaXL-rabatkoder på denne side, der gør vores allerede lave priser endnu mere attraktive. Rabatkoderne opdateres regelmæssigt og for en lang række produkter. På den måde kan du altid nyde godt af rabatter på f.eks. møbler, festtelte, hegn eller sportsartikler. Dette er også det bedste sted at kigge under Black Friday, da det er her, at alle rabatkoderne kan findes!

Levering hos vidaXL er altid gratis – uanset om du f.eks. køber en lille pyntegenstand til dit hjem, et stort havemøbelsæt eller en motionscykel.

Hvordan bruger man en vidaXL-rabatkode?

Det er meget nemt at bruge en vidaXL-rabatkode. Bare tilføj koden i rabatkodefeltet i din indkøbsvogn, og så bliver rabatten automatisk udregnet i det samlede beløb. Sørg for at læse rabatkodens vilkår og betingelser, så du er sikker på, at den kan anvendes sammen med din ordre!

Få 40 kr. rabat, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, får du 40 kr. rabat på din bestilling som en velkomstgave. Som abonnent er du den første, der får at vide, hvornår der er nye vidaXL-rabatkoder, tilbud og nye produkter. Vi holder dig løbende opdateret om de seneste nyheder og trends, specialtilbud og nye produkter i vores sortiment.