Se alle vidaXL-rabatkoder på denne side, og drag fordel af en rabat hver gang!

Køb en liggestol, få 10 % rabat på puder

rabatkode: SOMMER

Se merekeyboard_arrow_right

Få 5 % rabat, når du køber hegn for min. 3,719 kr.

rabatkode: SOMMER

Se merekeyboard_arrow_right

Mange produkter med 10 % rabat, opdateret hver måned

rabatkode: TILBUD01

Se merekeyboard_arrow_right

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

vidaXL-rabatkoder og specialtilbud

Hos vidaXL sætter vi stor pris på en god pris. Find alle aktuelle vidaXL-rabatkoder på denne side, der gør vores allerede lave priser endnu mere attraktive. Rabatkoderne opdateres regelmæssigt og for en lang række produkter. På den måde kan du altid nyde godt af rabatter på f.eks. møbler, festtelte, hegn eller sportsartikler. Dette er også det bedste sted at kigge under Black Friday, da det er her, at alle rabatkoderne kan findes!

Levering hos vidaXL er altid gratis – uanset om du f.eks. køber en lille pyntegenstand til dit hjem, et stort havemøbelsæt eller en motionscykel.

Hvordan bruger man en vidaXL-rabatkode?

Det er meget nemt at bruge en vidaXL-rabatkode. Bare tilføj koden i rabatkodefeltet i din indkøbsvogn, og så bliver rabatten automatisk udregnet i det samlede beløb. Sørg for at læse rabatkodens vilkår og betingelser, så du er sikker på, at den kan anvendes sammen med din ordre!

Få 40 kr. rabat, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, får du 40 kr. rabat på din bestilling som en velkomstgave. Som abonnent er du den første, der får at vide, hvornår der er nye vidaXL-rabatkoder, tilbud og nye produkter. Vi holder dig løbende opdateret om de seneste nyheder og trends, specialtilbud og nye produkter i vores sortiment.