24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Hjem & have

Viser 1-48 af 17450
  • ...

Møbler og interiør

Hvis du leder efter ting til hjemmet, lige fra sengetøj til badeværelsesartikler eller belysning, så er vidaXL.dk det helt rigtige sted for dig! Her kan du finde alt til hus og have, og det hele er samlet på ét sted. Lad ikke det store udvalg inden for boligindretning overvælde dig – vi guider dig gennem vores kategorier og viser dig alle vores produkter til huset og haven på en overskuelig måde.

Se det store udvalg i vores netbutik

Hos vidaXL finder du mere end bare møbler. I vores butik kan du finde alt det, du drømmer om til dit hjem og din have – og mere til!  Vi har et stort udvalg af produkter til udendørs aktiviteter –badebassiner og redskabsskure, drivhuse og festtelte, griller og havepejse og med vores brede sortiment kan du altid finde noget, der passer både til lejligheden og til din personlige smag og stil.

Vi vil have, at du har det sjovt, mens du handler i vores online butik. Derfor hjælper vi dig så godt, vi kan, for eksempel ved at sørge for, at ordreprocessen går så glat som muligt. Når du har fundet alt det, du vil bestille til dit hjem og din have, kan du nemt tilføje dine produkter til indkøbsvognen. Når du handler hos vidaXL, er der heller ingen fragtomkostninger! At shoppe online har aldrig været nemmere.

Se mere