24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Kæledyr & tilbehør

Viser 1-48 af 1616
  • ...

Tilbehør til kæledyr på vidaXL

Hvis du leder efter dyreartikler, vil du helt sikkert finde det, du søger hos vidaXL. Vi har alt til hunde og katte, men også til fugle og fisk - både i akvarie og havedam. Et kæledyr gør livet bedre – der er altid en, der er glad for at se dig, når du kommer hjem! Hvis du leder efter et hamsterbur eller tilbehør til et nyt kæledyr, hvis din hund skal have en ny hundesnor eller din kanin fortjener en ny foderskål, så tag et kig på vores mange kæledyrsprodukter på vidaXL.dk.

På tur med vores hundeudstyr

Det er skønt at give hunden sele eller snor på og gå en tur. Hvis din hund hurtigt bliver træt i benene, vil den nyde godt af en af vores hundeklapvogne, som er foldbare og nemme at tage med i bilen. Sørg for, at din firbenede ven er spændt sikkert fast på køreturen med en af vores hundeseler. Og at der er en blød hundeseng eller en lun hundekurv at hvile sig i, når I er hjemme igen.

Fra kradsetræ til fiskefoder

vidaXL har et stort udvalgt af produkter til alle slags kæledyr. Har din kat brug for et nyt kradsebræt, eller mangler dit marsvin et løbehjul til sin daglige motion? Du kan finde det hele og mere til hos vidaXL, og alt bestilles og leveres både nemt og hurtigt. Dit kæledyr bliver det gladeste lille dyr i verden, når du forkæler det med de spændende og sjove produkter fra vidaXL.

Se mere