24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Sportsartikler

Viser 1-48 af 1244
  • ...

Sportsudstyr hos vidaXL

Er du vild med sport, eller er du nybegynder inden for sportsverdenen? Hos vidaXL har vi produkter til alle niveauer, uanset om du allerede har en sixpack, eller om du arbejder på den. Vi er kendt for vores store udvalg, også inden for mange forskellige sportsgrene og træning. Hos os kan du købe alt fra badmintonsæt, bordtennisborde, motionscykler og andre fitnessmaskiner til våddragter og fodbolde. Takket være vores attraktive priser kan du prøve noget nyt og se, om det falder i din smag. Hvis det ikke lige er noget for dig, kan du forsøge dig med en ny sport uden at bruge en masse penge på udstyr.

Få gang i træningen med vidaXL – og tab dig

Motion er sundt! Men det er ikke altid nemt at komme i gang. Hvis du har et fuldtidsarbejde, kan træning og motion nemt blive glemt i løbet af en travl uge. For dem, der har begrænset fritid, har vi smarte træningsløsninger og praktisk udstyr som for eksempel hjemmetræningsmaskiner, crosstrainers eller løbebånd. Og husk at motion og vægttab går hånd i hånd! Hvis du foretrækker et lavere tempo, kan du også finde yogamåtter og træningsbolde hos vidaXL. Følg din daglige aktivitet og din udvikling på et smart sportsur eller pulsmåler.

Spil og leg dig i form

Motion er ikke blot sundt, men også sjovt og afstressende. Vi har ikke kun fitnessudstyr og motionsmaskiner, hos os finder du også sjove sportsartikler, som er mindre krævende, men stadig kan give sved på panden. Tag et spil dart, eller invitér venner og familie forbi til en sportslig omgang stangtennis, air hockey eller billard! Se hele vores store udvalg på vidaXL.dk.

Se mere