Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser

Bænke

Viser 1-48 af 293

Flotte opbevarings- og entrébænke hos vidaXL

En flot bænk i din entré eller dagligstue er ikke bare æstetisk tiltalende, den giver dig også mere opbevaringsplads og ekstra siddeplads, når du har gæster. vidaXL har et bredt udvalg af bænke, du kan vælge imellem. Fra små træbænke til farverigt dekorerede bænke, fra bænke med opbevaring til entrébænke og bænke til bryggerset: vidaXL har det helt rigtige produkt til alle!

Praktiske bænke til dit interiør

En bænk er ideel, når du hurtigt vil føje ekstra siddepladser til bordet. Placér den i køkkenet, stuen, soveværelset eller endda i gangen. Med nogle få, smukke puder kan du give hele rummet en ny stemning. De kan nemt bruges i din dagligstue og er alletiders, til når du får gæster. Opbevarings- og entrébænke er også en god opbevaringsløsning, som du kan have stor glæde af. Du skal bare løfte låget eller åbne de søde kurveskuffer, og så kan du gemme legetøjet, de ekstra puder eller sengetøjet væk.

Vælg den rette opbevarings- og entrébænk

Hvis du leder efter en bænk, vil vi gerne give dig nogle nyttige tips med på vejen. Først og fremmest, hvad skal bænken bruges til? Har du brug for mere siddeplads, ekstra opbevaring eller begge dele? Overvej herefter, hvilken farve eller stil, der ville passe bedst ind i din indretning. En bænk med stofbetræk vil f. eks. se flot ud i en afdæmpet indretning. Hvis du allerede har farverige møbler, er det måske bedre at vælge en hvidmalet bænk eller en træbænk. Et sidste råd er at måle op og bestemme på forhånd, hvor bænken skal stå.

Masser af valgmuligheder hos vidaXL

Ligegyldigt, om du bare kigger efter en flot bænk eller leder efter lige dét, der vil fuldende din indretning, så kan du finde det hos vidaXL. Derudover har vi konkurrencedygtige priser på alle vores produkter, så du kan give dit interiør en komplet makeover uden at bruge for mange penge!

Se mere