24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (2698)
Stole  (2698)
Spisebordsstole  (2698)

Spisebordsstole

Viser 1-48 af 2698
  • ...

Sid godt ved spisebordet

Spisebordet er et sted, hvor der tilbringes meget tid. Det er der, hvor du spiser aftensmad, taler om din dag, læser avisen, og hvor dine børn tegner og laver lektier. Under alle disse aktiviteter er det meget vigtigt, at du sidder behageligt. Derfor vil spisebordsstole af høj kvalitet være det ønskelige valg! Her hos vidaXL har vi et stort udvalg af spisebordsstole i mange forskellige stilarter. Fordi vi tilbyder et så fantastisk udvalg, er vi sikre på, at vi har de perfekte spisebordsstole til ethvert hjem!

Spisestuestole uden armlæn

Der findes mange slags spisestuestole i et stort udvalg af materialer, former, stilarter og farver. Nogle foretrækker stole med armlæn, som sikrer ekstra siddekomfort ved spisebordet. En fordel ved stole uden armlæn er, at de giver mere plads ved bordet. Du kan f.eks. placere tre stole ved siden af hinanden i stedet for to.

Valg af materiale

Når du vælger dine nye spisestole, er det en god idé allerede at tænke på, hvilke materiale, du foretrækker. En (kunst)læderstol er et godt valg, da den nemt kan rengøres og ser smuk ud sammen med spisebordet i din stue. Stofstole har et varmt udseende og er meget behagelige at sidde på. Enkle træ- eller syntetiske stole ser skønne ud rundt spisebordet i dit køkken, og du kan finde dem i et vidunderligt udvalg af spændende farver.

Designstole

Designspisestole tilføje noget specielt til din spisestue. Disse stole har unikke former og farver, der gør dem spændende og iøjnefaldende i et rum. Tænk på farverige stofstole med armlæn eller et enkelt design med et stel af stålrør. Du vil ikke vide, om du skal sætte dig eller bare stå og stirre på dit smukke, nye møbel!

Se mere