24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (959)
Havemøbler  (959)

Havemøbelsæt

Viser 1-48 af 959
  • ...

Find det rigtige havemøbelsæt til din balkon eller have

Sommeren er på vej, og du kan næsten ikke vente på de varme sommerdage i din have eller på din balkon. Der er bare et problem ... dine havemøbler er gamle eller passer ikke sammen mere. Med et havemøbelsæt er du godt forberedt på den solrige sæson. Hos vidaXL finder du forskellige prisbillige havemøbelsæt til have og balkon, men også udendørs siddepladser, havesenge, udendørs opbevaringskasser og haveborde. Vi vil fortælle dig om, hvilke havemøbler, der passer bedst til dit udendørsområde, og hvordan du kan vedligeholde dine havemøbler, så du kan nyde dem i lang tid!   

  Havemøbelsæt: en udendørs stue

Et havemøbelsæt består normalt af et bord og mindst to stole, så du har alle de vigtige møbler klar, til når det endeligt bliver sommer. Derudover er fordelen ved havemøbelsæt, at alle ting passer sammen, og at de er billigere i forhold til f.eks. at købe et bord, separate stole og en bænk. 

Havemøbelsæt, der i øjeblikket er meget trendy, er lavet af materialer som polyrattan, metal eller plast. De er lette at rengøre, vejrbestandige og perfekt egnede til udendørs brug. Afhængig af modellen kan stolene stables eller skubbes helt under bordet for at spare plads.   

 

Havemøbelsæt - der er plads til alle!

Afhængigt af, hvor mange siddepladser, du har brug for, og hvor meget plads, du har i din have, har vidaXL forskellige sæt at byde på.   

Slap af på din balkon: pladsbesparende bistrosæt

Balkonsæt ei tre dele er en enkel løsning til små balkoner, gårdhaver eller den lille plet i skyggen under dit yndlingstræ. De består af et lille rundt eller firkantet bord, som undertiden også kan foldes, og to matchende havestole. Møblerne kan hurtigt foldes sammen og opbevares i garagen, kælderen eller et andet opbevaringssted. Hvis du leder efter noget andet, passer en taburet også perfekt på en lille balkon. Du kan bare skubbe den ind under bordet, når den ikke er i brug.   

Grillfest med hele familien - store spisegrupper med masser af siddeplads

Har du en stor have, og elsker du at invitere din familie, venner eller naboer til grill eller et glas vin? Til disse aftener har du brug for et stort spisebordssæt med mange havestole. Hos vidaXL kan du endda finde spisebordssæt til op til 12 personer. Der er et spisebordssæt til alle!  

Romantisk solnedgang på din terrasse - prisbillige loungesæt

Hvis du har en stor terrasse, er et loungesæt, der supplerer dit spisebordssæt, en fantastisk løsning. Efter den hyggelige grillaften kan du blot skifte til dit loungesæt med dine gæster for at nyde de sidste solstråler med en kølig drink. Et loungesæt er som at have en behagelig sofa i haven, og det inviterer dig til at slappe af. Hos vidaXL finder du loungesæt bestående af en sofa, lænestol eller taburet og et matchende bord. Loungemøbler er generelt lidt lavere end normale havemøbler og har masser af siddeplads. Ryg- og armlæn er lidt bredere, og sædehynderne er skønne og bløde, så du kan slappe af i lang tid.  

Mange vidaXL loungesæt kan placeres helt efter ønske. Vælg den opstilling, der passer til din have. Du kan også opdele det og placere en del af sættet på græsplænen og en del på terrassen. Hvis du placerer dit loungesæt tæt på en væg, er du beskyttet mod vind og sol – hvilket gør det endnu bedre at slappe af på loungesættet.


De bedste materialer til havemøblelsæt

For at sikre, at du kan nyde dit havemøbelsæt i lang tid, er vores havemøbler lavet af vejrbestandige materialer, der er lette at vedligeholde, f.eks. Polyrattan, massivt træ, plast og metal. I disse dage ser du også kombinationer af materialer – miks & match, som du vil, og skab din egen stil!  

Havemøbler af træ

Massivt træ, der giver din have et rustikt udseende, er akacie, teak og eukalyptustræ. Ved siden af det smukke udseende er træet også meget robust. For at sikre, at det forbliver pænt, skal du vedligeholde det regelmæssigt - hold det rent, og påfør en speciel olie.  

Havemøbelsæt af polyrattan: trendy og lav vedligeholdelse

Polyrattan er udviklet specielt til udendørsområdet og ligner sit naturlige modstykke, rattan. Polyrattan er lavet af syntetiske materialer, for det meste polyethylen. Havemøbler, der er lavet af polyrattan, er regnsikre og vejrbestandige og holder længe. Polyrattan er UV-resistent, og stellene er lavet af rustfrit stål, så de er så robust esom muligt og lette på samme tid.  

Når efteråret kommer, skal du rengøre dine polyrattanmøbler og opbevare dem under et overtræk eller indendørs, så sne og regn ikke skader møblerne. På denne måde kan du nyde dit havemøbelsæt i mange år.  

Havemøbler af metal: klassisk og praktisk

Havemøbler lavet af pulverlakeret, rustfrit stål eller aluminium er lette, vejrbestandige og nemme at rengøre. Regn og UV-stråler påvirker ikke disse materialer. På grund af deres lette vægt og praktiske foldefunktion er møblelsæt I aluminium pladsbesparende. Hos vidaXL kan du også finde romantiske modeller med blomster og dekorationer. De ser flotte ud ved siden af f.eks. en havedam eller et gammelt træ. Du kan skabe en romantisk stemning på et øjeblik!

Havemøbler i plast: prisbilligt og let

Havemøbler i plast kan bestå af forskellige materialer og er ofte meget billige. Alle plastmøbler er vejrbestandige, og de kræver lav vedligeholdelse. De er også meget praktiske - normalt kan du stakke eller folde dem sammen, så du nemt kan transportere og opbevare dem.

 

  Andre ting, du skal huske på, når du køber et nyt havemøbelsæt

  Hvis du har begrænset plads på din balkon eller terrasse er foldestole og foldeborde et godt valg, da du nemt kan flytte dem for at spare plads. Selv om vinteren optager de  kun lidt plads i din garage, kælder eller opbevaringsrum.

Kan du lide at læne dig tilbage og drømme om en tropisk destination? Så er havestole med et justérbar ryglæn det helt rigtige for dig. Når du vil sidde lodret igen, trykker du bare på et håndtag, og du kan slappe af og solbade.

Loungesættene his vidaXL har matchende hynder, der er vand- og smudsafvisende og gør lounging endnu mere afslappende. Dit nye loungesæt er klart til brug, når du får det – smid hynderne i, og lad loungetiden begynde!  

 

Sådan vedligeholdes dit havemøbelsæt

  Selv hvis dit havemøbelsæt er lavet af vejrbestandigt materiale med lav vedligeholdelse, skal du efterse og vedligeholde det regelmæssigt. På den måde kan du bruge dine nye havemøbler i meget lang tid. Vi har et par nemme tips til dig!  

 

1. Plejetips til havemøbler  

Hvis dine havemøbler er snavsede, kan du rengøre dem med en fugtig klud. Metal-, plast- og polyrattanmøbler kan skylles med haveslangen. Undgå kemiske rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen.  

For genstridige pletter på møbler eller betræk, kan du tilsætte lidt sæbe til lunkent vand og rengøre dem. Hvis hyndernes betræk kan fjernes, kan du vaske dem ved et mildt vaskeprogram i vaskemaskinen. Hvis du har valgt et havemøbelsæt af træ, skal du regelmæssigt rengøre det og anvende en speciel træplejeolie, så det ikke bliver skrøbeligt og mister glansen.  

2. Opbevar dine havemøbler om vinteren

Hvis du vil bruge dine havemøbler i lang tid, skal du bruge et overtræk til opbevaring om vinteren, så de er beskyttet mod dårligt vejr og kolde temperaturer. Hvis du har plads i din kælder, haveskur eller garage, skal du opbevare dine møbler indendørs. Havemøbler og betræk skal opbevares tørt, men ikke for varmt, så træet ikke revner, og plastmøbler bevarer deres form. Sædehynder kan opbevares i bokse for at beskytte dem mod fugt og møl.

 

Konklusion: find det rigtige havemøbelsæt til dig

Havemøbelsæt består normalt af et bord og matchende stole, der er skræddersyet til hinanden. Materialerne er lette at rengøre og vejrbestandige, så du kan bruge dem uden tøven i haven. Afhængig af, hvor mange siddepladser, du har brug for, og hvor meget plads du har, kan du vælge mellem forskellige havemøbelsæt:

Bistrosæt: Et balkonsæt bestående af et sammenfoldeligt bord og to folde- eller stabelstole er ideelt til afslapning på en balkon eller en lille terrasse. Disse møbler kan ofte foldes sammen for at spare plads.

Spise sæt: Alle dine gæster kan sætte sig ved et stort spisebord med fire til otte stole og et bord. Med et udvideligt havebord kan bordet udvides på kort tid.

Loungesæt: Et loungesæt består af lave siddepladser som sofa, lænestol og taburetter med matchende hynder og et matchende bord. Loungesæt er i øjeblikket meget trendy og inviterer dig til at slappe af.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere