Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser

Belysning

Viser 1-48 af 1681
  • ...

Smagfuld belysning

Et hus uden den rigtige belysning er ufuldstændigt. Med lamper skaber du let en hyggelig atmosfære ved at få særlige områder i hjemme til at skille sig ud. Belysning er tilgængelig i mange former og størrelser, fra meget moderne til klassisk. Udover at være dekorativ er en lampe også meget funktionel. Når du spiser middag om aftenen, er det rart at kunne se, hvad der er på din tallerken. vidaXL har et bredt udvalg af alle slags belysning.

Lamper i forskellige stilarter

Her hos vidaXL kan du finde et fantastisk udvalg af lamper, der passer til et moderne interiør, klassisk interiør og alt her imellem. En moderne, justérbar buelampe kan placeres ved siden af din sofa og skabe ekstra belysning, når du vil slappe af med en god bog. Du kan også finde lamper fra Philips LivingColors-kollektionen her. Disse lamper sikrer en dejlig atmosfære, fordi de giver dig mulighed for at vælge farven med en fjernbetjening. En pendellampe i form af en lanterne vil se godt ud i et klassisk interiør. Det er også meget trendy at lege med stilarter, for eksempel ved vælge en klassisk lampe til dit moderne interiør. Sørg for, at den passer til dine møbler med hensyn til farve.

Lav en lysplan

Når man vælger en ny lampe, er det vigtigt, at den passer ind i helheden, så de rigtige steder i hjemmet bliver belyst. Tænk på, hvor du vil placere dine lamper på forhånd, og vælg lamper i samme stil. Disse lysarmaturer kan variere i form og farve; det er dog vigtigt, at de har det samme look.

Skån dine øjne, vælg den rigtige lysintensitet

Har du allerede valgt nogle smukke lamper til dit hjem? I så fald er det meget vigtigt, at du også vælger de rigtige pærer. At læse en bog i dårlig belysning kan være trættende for dine øjne, og det vil vi gerne undgå. Det er også godt, at lamper over et spisebord og ved siden af lænestolen er stærkere end hovedlyskilderne i rummet.

Se mere