24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Isenkram

Viser 1-48 af 8215
  • ...

Isenkram til alle handymænd og –kvinder

En af vidaXL’s stærke sider er vores meget store produktudvalg. I vores netbutik finder du alt fra møbler til sportsartikler og mange slags isenkram – køkkenudstyr, værktøj, el-artikler eller en af de mange andre typer isenkram, som vi forhandler. Hvad end du er professionel håndværker eller gør-det-selv-entusiast, kan du finde lige de produkter, du søger. I byggemarkeder og hos isenkræmmere betaler du ofte meget for specialværktøj, men hos vidaXL tilbyder vi gode håndværktøjer og el-værktøjer til en skarp pris. Ud over produkter af vores eget vidaXL-mærke kan du finde produkter af mere kendte mærker som for eksempel Irwin, Toolpack, Brennenstuhl og ProPlus.

Mange typer isenkram og værktøj

Hos vidaXL finder du i denne kategori også vinduer, paneler og tilbehør til døre. Til udendørsområdet har vi hegn og stakitter, skure og drivhuse. Du finder det lige det værktøj, du skal bruge til enhver opgave i eller uden for huset.

Find isenkram i vores auktioner og tilbudskampagner

Et godt tilbud gør alle glade. Derfor finder du hos vidaXL forskellige auktioner og både dagens og ugens tilbud. Kig dig omkring i vores webshop og find lige det stykke isenkram, værktøj eller redskab, som du leder efter. Skynd dig, så du kan få fingrene i de bedste tilbud!

Se mere