24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (2331)
Borde  (2331)
Foldeborde  (17)
Natborde  (431)
Spiseborde  (637)

Borde

Viser 1-48 af 2331
  • ...

Forskellige typer borde

Borde findes i mange forskellige former og størrelser, og her hos vidaXL har vi et fantastisk udvalg at vælge imellem. Fra smukke spiseborde til middage derhjemme med familie og venner, til side- eller sofaborde, der kan skabe et smukt, nyt fokuspunkt i et rum. vidaXL stræber efter at tilbyde et varieret sortiment af borde online, så du kan finde præcis det, du leder efter. Du finder mange smukke sideborde i højkvalitetstræ, moderne sofaborde og et stort antal spiseborde i vores online møbelbutik.

Køb et bord, der passer til din indretning

Når du leder efter et nyt bord, uanset hvilken type, du har brug for, er det meget vigtigt, at du vælger en model, som passer godt til resten af dit interiør. Træ er et meget populært valg for tiden, da der er mange forskellige sorter at vælge imellem. Dette gør træborde til et godt valg i både moderne og traditionelle indretninger. Borde med glasplade har et moderne udseende og har den ekstra fordel at være nemme at rengøre. Når du leder efter et sidebord, er der forskellige former at vælge imellem, f.eks. kvadrat eller halvmåne. Hvis du vælger et fabelagtigt, nyt sofabord, har du chancen for at skabe et vidunderligt nyt midtpunkt i et rum. Her hos vidaXL har vi alt!

Kombinér former

At kombinere forskellige borde er en alletiders måde at skabe en unik og eklektisk indretning på. Vælg et stort, rektangulært spisebord og et rundt sofabord. Selvom de ikke nødvendigvis passer sammen, kan det skabe en god effekt i dit hjem. De seneste tendenser gør det også muligt at kombinere flere mindre borde frem for et stort sofabord. Det vil gøre din indretning mere let og legende.

Designborde

Hvis du leder efter noget specielt til dit interiør, kan et designbord være lige det, du har søgt. Disse borde er kendt for deres unikke former, kombinationer af materialer og fantastiske farver. Hos vidaXL finder du fantastiske designborde i mange forskellige stilarter. Fra rulleborde til borde i dråbeform - disse smukke borde vil være en skøn og stilfuld tilføjelse til ethvert rum.

 

Se mere