24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (700)
Stole  (700)
Lænestole  (700)

Lænestole

Viser 1-48 af 700
  • ...

Komfortable lænestole

I mange ordbøger er definitionen af en lænestol en "doven stol". Her hos vidaXL er det præcis det, vi har i tankerne, når vi skaber vores fantastiske udvalg af den type produkter. I disse stole kan du virkelig slappe af med en god bog, eller mens du ser din yndlingsserie. Vores komfortable lænestole er også fantastiske at nyde en eftermiddagslur i. For optimal afslapning finder du en række stole med fodstøtter, øreklapstole, massagestole og stole, som du justerer lige, som du vil – alt sammen her hos vidaXL.

Lænestole i stof og kunstlæder

Nogle foretrækker stole betrukket med stof, fordi de udstråler mere varme. Du kan også vælge en (kunst)læderstol. Dette materiale er dejligt at røre ved og kan nemt rengøres. Selvom alle dine møbler er lavet af læder, betyder det ikke nødvendigvis, at den smukke, nye lænestol også skal være. En kombination af forskellige materialer vil give dit interiør et unikt og eklektisk look.

Justérbare hvilestole

Her hos vidaXL elsker vi at hjælpe dig med at opnå optimal afslapning med vores vidunderligt komfortable og justérbare lænestole. Vi har et fantastisk udvalg af stole med justérbare ryglæn, designet så du kan læne dig tilbage og virkelig slappe af, ideelt til en eftermiddagslur. De medfølgende fodskamler fuldender komfortoplevelsen. En lænestol med recliner er en anden type stol, der kan hjælpe dig med at slappe af. Du kan nemt komme op eller læne dig tilbage takket være recliner-funktionen. Herudover er fodstøtten justérbar, så du kan lægge dig ned med benene oppe. Fabelagtig!

Skab sammenhæng i din indretning

Ved at tilføje en hvilestol til dit interiør kan du straks skabe et hyggeligt siddehjørne. Det er også en fantastisk måde at tilføje lidt farve eller et nyt materiale til et rum. Vælg for eksempel en smuk, lilla stol eller en lænestol med et patchworkdesign. Dette vil lyse op i et sort eller hvidt interiør og skabe et ægte fokuspunkt i rummet.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere