24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (37)
Havemøbler  (37)
Havesenge  (37)

Havesenge

En daybed til haven - det perfekte sted at slappe af

En daybed er et særligt slags havemøbel; når du ligger på en, vil du ikke rejse dig igen! vidaXL har et bredt udvalg af utroligt komfortable solsenge og daybeds til en person, til 2 personer eller endda til 4 personer. Vælg den, der passer bedst til din livsstil, eller få 2 enkelte daybeds i haven til dig og din ven.

 

Forskellige slags udendørs daybeds 

vidaXL's udendørs daybeds består af enkelte daybeds med et elegant, men robust stel, rektangulære daybeds med hynder, dobbelte daybeds med en parasol og udendørs daybeds med en baldakin (de fleste af dem er store nok til at rumme 3-4 personer). Størstedelen af vores daybeds til haven består af flere elementer, der kan placeres i forskellige konfigurationer. Du kan stille dem samlet for at lave en stor, rund daybed, eller du kan sprede delene for at få mere siddeplads. For at beskytte dig mod solen har nogle af vores udendørs daybeds en parasol, og vidaXL har endda daybeds med baldakiner. 

 

Haveseng lavet af polyrattan med lav vedligeholdelse

 

Hvis du er på udkig efter idéer til havesenge, og hvordan du kan sammensætte dem, kan du tage et kig på vidaXL's sortiment for at finde det perfekte havemøbel. Vores smukke loungesæt til haven består af flere enkeltdele, der kan sammensættes på forskellige måder. Du kan endda bruge en af dem som et lille bord til dine drinks. Disse daybeds har et stel lavet af pulverlakeret stål, der ikke ruster eller mister sin stabilitet. Metaldelene er dækket af vejrbestandigt polyrattan, et materiale. der er både holdbart og prisoverkommeligt. Desuden er de tykke hynder lavet af vandafvisende stof, og de har aftagelige betræk, som er lette at vaske.

Se mere