Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Spejle

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Spejl dig i et af vores smukke spejle

Lille spejl på væggen der… hvem er smukkest i landet her? Er du typen, der kigger dig i spejlet ved enhver given lejlighed, eller bruger du det kun, når du børster tænder? Uanset, hvad du bruger et spejl til, er det uundværligt i alle hjem. Et spejl kan ikke kun bruges til at tjekke, hvor fabelagtig du ser ud, det kan også få et rum til at virke større. Her hos vidaXL finder du et skønt udvalg af gulvspejle, smykkeskabe med spejle og et udvalg af mindre makeupspejle.

Store og små dekorative spejle

I dag kan spejle fås i alle former og størrelser. Et stort gulvspejl giver dig mulighed for at se dig selv i hel figur. Derudover vil et stort spejl få et lille rum til at se meget mere rummeligt ud. Dette gælder også for vægspejle. Hvis du placerer dine spejle på en smart måde, kan du gøre et rum meget lysere og skabe en ny, frisk og levende atmosfære. Her hos vidaXL handler det ikke kun om store, iøjnefaldende spejle til din stue eller entré. Vi har også et fantastisk udvalg af mindre modeller, der er helt perfekte til at stille på dit sengebord eller sofabord.

Spejle med lys

God belysning er et must-have, når det kommer til spejle. Især badeværelsesspejlet bruges ofte og skal være godt oplyst. Her hos vidaXL finder du en række toiletspejle med lys og smukke smykkeskabe med LED-belysning og en dør med spejl ... hvad mere kan man ønske sig? Når skabet er åbent, er dine smykker altid godt oplyste og synlige takket være det indbyggede LED-lys. Og når skabet er lukket, kan du se, hvor godt du ser ud i det smukke spejl omkranset af den varme træramme.

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr