24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna

Indretning

Viser 1-48 af 6961
  • ...

Bredt udvalg af boligtilbehør 

Når du er færdig med indretningen, er det tid til at finde boligtilbehør og dekoration til dit hjem. Med det rette tilbehør kan du sætte et personligt præg på hjemmet og skabe din helt egen stil. Boligtrends og tendenser er i konstant udvikling. Hos vidaXL sørger vi altid for at være opdaterede på de seneste udviklinger, trends og designnyheder. Her kan du finde flotte vægdekorationer, smagfulde stearinlys, smukke vægure, bløde puder og meget mere.

De bedste indretningsidéer til stuen

Boligtilbehør er designet til at skabe et endnu mere elegant interiør. Et rum, der bare har møbler stående, er ikke så indbydende som et rum med stearinlys og et hyggeligt tæppe i sofaen. Med blot et par små tilpasninger kan du gøre dit hus til et hjem. At finde den rigtige fremgangsmåde kan være en stor udfordring, så derfor giver vi dig her nogle nyttige tips:

  • Sørg for ikke at bruge for meget tilbehør, så rummet får et overfyldt og rodet udtryk
  • Udvælg genstande, der passer til din indretning
  • Du kan også mikse forskellige stilarter for at skabe et unikt og eklektisk look
  • Tilføj farver med dit boligtilbehør, hvis resten af dit interiør er afdæmpet og neutralt

Forskellige slags tilbehør

Boligtilbehør findes i alle størrelser og faconer, og man kan dekorere sin stue på mange forskellige måder. Du kan vælge at have små pyntegenstande stående, men du kan også lave et statement med et stort spejl eller et dyrehoved på væggen. Har du lyst til at eksperimentere med farve? Så vil boligtilbehør i farver være den perfekte løsning! Vælg kobberfarvede, blå eller grønne ting, der kan lyse op og bringe liv ind i stuen. Hvis du ikke kan lide stuens nye indretning, kan du nemt lave et par ændringer og give rummet et helt nyt udtryk. vidaXL har et stort udvalg af boligtilbehør, der vil se fantastisk ud i dit hjem.

Kombinér flere farver og materialer

En kombination af materialer gør din boligindretning interessant og unik. Et par indretningsidéer: Dekorér dit hjem med kunstpels i mørke nuancer, kobberkurve og stilfulde glaslysestager. En anden tendens er at kombinere forskellige teksturer; vælg et blødt tæppe og sæt det sammen med en strikket plaid og et par puder i din sofa. Du kan også bruge stearinlys i stærke farver. Hvis du bliver træt af en farve, kan du nemt udskifte stearinlysene med lys i et andet design eller farve og skabe et helt nyt look.  

Se mere