Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Lysestager

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Køb luksuriøse lysestager online

Du kan nemt skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem ved at tænde et par stearinlys om aftenen. Effekten øges, hvis lysene placeres i en smuk stage eller kandelaber. Lysestager og lysholdere har også en dekorativ funktion i løbet af dagen. Hos vidaXL finder du et skønt udvalg af attraktive indendørs og udendørs lysestager, herunder sæt, der kan samles i en flot gruppering. Skab den hyggelige atmosfære, du altid har drømt om!

Brug lysestager i din indretning

Lysestager findes i mange forskellige former, størrelser og materialer. Du kan f.eks. vælge en lysholder i vævet træ, som vil skabe en unik lyseffekt på væggene. Lysets dansende flamme kan ses gennem åbningerne i træet, og en stage som denne vil være ideel til et rustikt interiør. Hvis du har et mere moderne interiør, vil en slank messingkandelaber, der kan holde flere stearinlys, være et godt valg. En lysestage er også en nem måde at tilføje et stænk af farve til dit interiør. Når du trænger til en forandring, kan du nemt handle online hos vidaXL og finde noget friskt og nyt!

Skab en hyggelig stemning

Hvis din indretning ikke føles så hyggelig, som du gerne vil have, er det en god idé at bruge fyrfadslys i smukke lysholdere. Dette vil se godt ud i løbet af dagen, og om aftenen er det varmt og indbydende. Tændte stearinlys kan bruges som en dekoration i boligindretningen og giver en hyggelig og varm stemning i rummet. vidaXL har også lysestager til udendørs brug. Udendørsstagerne har små døre, så fyrfadslysene ikke går ud, når det blæser lidt.

Tid igen:
Aktuel bud:
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr