24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (613)
Borde  (613)
Spiseborde  (613)

Spiseborde

Viser 1-48 af 613
  • ...

Store og små spiseborde

Hvis du har en stor familie eller en meget stor spisestue, der kan bruge et ekstra pift, er et stort spisebord en god løsning. Et spisebord fungerer ofte som omdrejningspunktet for spisestuen eller køkkenet, og det er her, familien samles for at spise og tale om deres dag. Hos vidaXL finder du et fantastisk udvalg af spiseborde i flere forskellige materialer, fra træ til en kombination af metal og glas. Derudover tilbyder vi også smukke barborde, stole og spisestuesæt, der passer til mindre huse eller lejligheder.

Gode råd til valg af spisebord

Det kræver lidt forberedelse at vælge det helt rette spisebord. Her er nogle nyttige tips ved valg af bord:

 

  • Tænk over, hvor bordet skal stå. Opmål den plads, du har til rådighed meget nøje for at undgå skuffelse.
  • Vælg et bord, der matcher din indretningsstil. Et træbord passer som regel ind i enhver indretning, men et glasbord er ofte bedre egnet til et moderne interiør.
  • Tænk over antallet af stole, som du vil have stående rundt om bordet, hvis du køber bord og stole separat og ikke som et spisestuesæt. Hvis du vil tilføje flere stole senere, skal du muligvis overveje et større bord.

Vælg de rigtige stole

Når spisebordet er valgt, er det tid til at kigge efter smukke stole til dit nye bord. Vælg f.eks. fine (kunst)læder stole, der vil passe perfekt til et træ- eller glasbord. Det er også en mulighed at skabe et unikt og eklektisk look ved at kombinere forskellige typer stole i forskellige former, materialer eller farver.

Barborde til små rum

Har du en lille bolig eller spisestue? Så er det vigtigt, at du bruger rummet klogt. Et barbord er en god løsning, da det er højere, og det giver spisestuen eller køkkenet en mere rummelig atmosfære.

Se mere