24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (4785)
Stole  (4785)
Barstole  (757)
Chaiselonger  (144)
Foldestole  (136)
Gamer stole  (49)
Gulvstole  (7)
Gyngestole  (24)
Lænestole  (700)
Spisebordsstole  (2699)
Sækkestole  (30)

Stole

Viser 1-48 af 4785
  • ...

Stole i alle former og størrelser

Hvis du leder efter en stol i høj kvalitet, er vidaXL stedet for dig. Du vil finde en bred vifte af spisestuestole, barstole, lænestole, gyngestole og endda massagestole. Vi stræber efter at gøre vores sortiment så varieret som muligt ved at vælge forskellige materialer, farver og modeller.

Vælg en stol, der giver dig den rigtige siddestilling

Siddekomfort er et af de vigtigste karakteristika for en stol. Ingen kan lide en ubehagelig stol! Der er en række ting at overveje, når du vælger din perfekte stol. En af dem er stolens højde. Det er vigtigt, at du kan placere begge fødder fladt på jorden, når du sidder ned. En anden ting at tænke over er stolens polstring. Den skal have den rigtige blødhed, så du kan sidde komfortabelt. Derudover vil nogle foretrække en stol med armlæn eller med højt ryglæn, men det er et spørgsmål om personlig præference. Heldigvis for dig ... har vi det hele her hos vidaXL!

En stol til enhver indretning

Hos vidaXL finder du et stort udvalg af stole. Fra elegante spisestuestole til iøjnefaldende, moderne rørstole og fra stilfulde barstole til sommerfuglestole eller massagestole. En kombination af stilarter er topmoderne lige nu. Match et klassisk træspisebord med hvide stole med rørstel for at skabe dit helt eget, eklektiske udtryk. Denne kombination vil gøre din indretning interessant og unik. Det samme gælder for et klassisk opholdsstue. Du kan købe en matchende lænestol, men du kan også eksperimentere med en anden stil for at skabe en spændende effekt!

Barstole til dit høje spisebord

Hvis du har et højt spisebord eller en bardisk, skal du bruge nogle nye fantastiske og stilfulde barstole! Disse stole er ofte justérbare i højden, hvilket gør det nemt for alle at nå bordet. Tag et sikkert valg med en hvid eller sort variant, eller slå dig løs med en farve, der fanger øjet!

Se mere