Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Møbler  (321)
Kontormøbler  (321)
Skriveborde  (321)

Skriveborde

Viser 1-48 af 321

Indret en god arbejdsplads med det rigtige skrivebord

Et kontor eller en hjemmearbejdsplads skal opfylde et par vigtige kriterier. Der skal være plads til det perfekte skrivebord, en behagelig kontorstol og så mange skabe, som du har brug for, så det passer til dine behov. Når du sidder komfortabelt, er du sandsynligvis meget mere produktiv. Her hos vidaXL har vi et fantastisk udvalg af skriveborde, der helt sikkert passer til dit hjemmekontor, samt skrivebord, der passer perfekt på børneværelset.

Computerborde

Udover almindelige skriveborde med bordplade og måske nogle skuffer kan du også finde en række specielle computerborde her hos vidaXL. Disse skriveborde har rummelige bordplader og udtræk til dit tastatur. Da bordpladen er ekstra bred, er der også god plads til dine papirer og kontorartikler.

Vælg et godt skrivebord

Hvis du leder efter et nyt skrivebord, er der et par ting, du bør overveje. Hvad skal du hovedsageligt bruge det til? Hvis du skal stille en computer eller en bærbar på det, skal der være tilstrækkelig plads tilovers til papir og andre kontorartikler. Passer skrivebordet i rummet? Hvis du har brug for en stor bordplade, men ikke har meget gulvplads, kan et hjørnebord være den ideelle løsning. Indstil skrivebordet korrekt. En korrekt arbejdsstilling er meget vigtig for at undgå belastningsskader.

Ekstra opbevaringsplads med skuffeskab

Kunne du bruge lidt mere opbevaringsplads på dit kontor? Et lille skuffeskab under dit skrivebord kan være den ideelle løsning. Dette sparer plads og holder dine vigtige dokumenter i orden, samtidigt med at de er praktisk placeret inden for rækkevidde. Beslut dig for højden på skabet og se, hvilket materiale eller farve, du foretrækker. Du kan også finde flere skriveborde med integrerede skuffeenheder hos vidaXL.

Se mere