24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Legetøj & spil  (1129)
Gådespil  (18)
Legetøj  (890)
Spil  (109)
Udelegetøj  (112)

Legetøj & spil

Viser 1-48 af 1129
  • ...

Køb legetøj online hos vidaXL

Når du skal have fat i en sjov gave i sidste øjeblik og ikke har tid til at gå på indkøb i byen, kan du finde alt det legetøj og spil, du kan ønske dig på vidaXL.dk. Vi har et stort udvalg af legetøj til små og større børn både fra vores eget mærke og fra andre mærker. Og der er gratis levering og returnering på alle varer.

Spil og legetøj både udendørs og indendørs

Undgå at dine børn hænger foran fjernsynet eller har næsen i computeren dagen lang ved at give dem en god grund til at gå udenfor! At lege udendørs bliver endnu sjovere med et af vores gyngestativaer, sandkasser eller legehuse. Du kan gøre større børn glade med en stor trampolin, hvor de kan more sig dagen lang med at hoppe og springe. Sørg for også at bestille det nødvendige sikkerhedsudstyr som sikkerhedsnet og sikkerhedsmåtter.  Hvis vejret ikke er til udendørsleg, har vi også spændende byggelegetøj til leg og læring indendørs. De mindste kan hygge sig med bløde bamser og søde dukker i en dukkevogn eller et sjovt puslespil. Det er nemt at bestille legetøj hos vidaXL!

Shop hjemme fra sofaen

Foretrækker du også nem og komfortable shopping hjemme fra sofaen? Så er vidaXL den perfekte netbutik for dig. Ud over spil og legetøj kan du finde mange andre produkter i vores butik. Vi har alt til hus og have, udstyr til kæledyr og sportsartikler. Det er nemt at placere en ordre, og vi leverer dine varer inden for få dage uden omkostninger.

Se mere