24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Andet  (3454)
Andet  (3089)

Sundhed & skønhed

Viser 1-48 af 3454
  • ...

Sundhed og personlig pleje

Når du leder efter produkter inden for skønhed, sundhed og personlig pleje, er vidaXL det rette sted. Med vores produkter vil du føle dig strålende sund og skøn, både udenpå og indeni. Udover produkter til ansigtspleje og kropspleje har vi også hårplejeprodukter som hårtrimmere, barbermaskiner og krøllejern og specialprodukter til blandt andet frisører og massører; frisørstole, massagebænke og inventar til diverse saloner.

Plejeprodukter og velvære

Hos vidaXL er vi kendt for vores store sortiment, og dette gælder også for vores sundheds- og skønhedskategori. Her kan du finde alt til din personlige pleje. Du kan lave de smukkeste gele-negle i dit eget hjem, så man skulle tro, at du havde været på neglesalon. Se vores smarte neglelaktørrer. Vi har også produkter til hårfjerning. Og for at gøre selvforkælelsen komplet, kan du gå på opdagelse i vores skønne massageprodukter.

Nemt at bestille plejeprodukter

Hos vidaXL kommer kundeservice altid først. Du kan nemt tilføje varer til din indkøbsvogn, og betalingsprocessen er enkel. Herefter bliver varerne omkostningsfrit leveret til din dør inden for få dage. Tag et kig på hele vores sortiment af skønhed- og sundhedsprodukter, og nyd dine lækre, nyindkøbte plejeprodukter derhjemme.

Se mere