24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (310)
Havemøbler  (310)
Haveborde  (310)

Haveborde

Viser 1-48 af 310

 

Haveborde i høj kvalitet til lave priser

En havebord af god kvalitet er et must-have I enhver have. Især når sommeren kommer, og du ikke kan lade være med at tilbringe mere tid udenfor. Og det er præcis, hvor vores komfortable havemøbler kommer ind i billedet, inklusive vores udvalg af prisbillige haveborde. De er perfekte til et dejligt måltid i det fri eller til blot at nyde solskinnet. Det er også meget praktisk til en havefest! Hos vidaXL finder du et vidunderligt udvalg af haveborde. Og det er ikke kun for folk med masser af plads i deres rummelige have, vi har også det perfekte udendørsbord til en lille byhave eller balkon. Alle vores havemøbler findes i forskellige stilarter, så du kan også give din haveindretning et personligt touch.

Separat havebord og stole

Hvis du ikke leder efter et komplet havemøbelsæt, er vidaXL stedet at finde et separat havebord eller separate havestole. Du kan mixe & matche og skabe dit eget unikke sæt. vidaXL-borde findes i forskellige materialer og stilarter. Et betonbord vil for eksempel se godt ud i en moderne, geometrisk have. Et rundt mosaikbord, enten med eller uden matchende stole, tilføjer et romantisk strejf til din have. Med andre ord - de havemøbler, du vælger, påvirker stemningen i din have. Andre populære materialer til haveborde er rattan og træ.

Haveborde i forskellige former

Uanset om du leder efter et rektangulært, firkantet eller rundt havebord, har vidaXL lige det, du søger. Et rundt havebord er ideelt, når du vil hygge dig med alle ved bordet. Kombinér borde af enhver form med havestole i en matchende - eller kontrasterende! - stil. Alle vidaXL-borde fås vores velkendte, lave priser. Og som prikken over i'et er levering gratis, uanset størrelsen på dit køb.

Borde til enhver lejlighed

Haveborde er praktiske i alle situationer. Du kan for eksempel ikke tage på en campingtur uden et bord. Derfor tilbyder vidaXL specielle udendørsborde, der er perfekte til ægte friluftsmænd (og kvinder!). Bordene er lette, sammenfoldelige og deres højde er justérbar, hvilket betyder, at de er meget lette at pakke. Vi har også haveborde til folk med lidt mindre plads til rådighed. Vores balkonborde kan fastgøres til balkonens gelænder og kan foldes væk, når de ikke er i brug.

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere