Hjemmekontorkategorier


Omdan et gæsteværelse til et fedt hjemmekontor med vores produkter til hjemmekontorer! Er du i tvivl om, hvilke møbler du har brug for? Bare rolig! Sæt med hjemmekontormøbler eller individuelle skriveborde, stole og opbevaringsløsninger et musthave-produkter. Hvad med et hæve-/sænkebord eller et farverigt arkivskab?

Og lad os endelig ikke glemme indretningen! Tilføj et personligt præg på dit hjemmekontor med vægkunst, planter og skrivebordstilbehør. Går du og spekulerer over, hvad forskellen er mellem kontormøbler og møbler i hjemmet? Kontormøbler er bygget til at modstå slitage ved daglig brug, mens møblerne i hjemmet har fokus på komfort og stil. Vi har heldigvis begge dele.Kollektioner til hjemmekontoret


Dit hjemmekontor kan nemt blive det inspirerende sted, du har brug for, med vores tilbehør til hjemmekontoret. En kontorstol hjælper dig med at opretholde en god kropsholdning, mens du arbejder. Inspiration på fantastiske hjemmekontorer kommer fra et organiseret skrivebord med kontorartikler. Tilføj vægpynt for at skabe et farverigt præg. Hvad enten du foretrækker motiverende plakater, naturlandskaber eller pop art, så er der noget, der passer til enhver smag. Med disse sjove og funktionelle produkter på dit hjemmekontor vil du faktisk se frem til at sidde og arbejde!

Vægudsmykning

434.00 DKK

Inkl. moms

81,43 DKK /m²

+ 2 valg
372.00 DKK

Inkl. moms

70,19 DKK /m²


Dokumentopbevaring


Kontorartikler

-10%
249.00 DKK

Inkl. moms


Tips og idéer til indretning af hjemmekontoret


Det er nemt at indrette det perfekte arbejdsområde ved hjælp af lidt inspiration til hjemmekontormøbler. Du kan vælge kontormøbelsæt eller individuelle dele. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du ser nærmere på vores købsguides til møbler, da de er særdeles nyttige! Er du i tvivl om, hvordan du indretter dit arbejdsområde? Så kan du regne med vores idéer til hjemmekontoret. Et godt udgangspunkt er at få inspiration fra vores interiørdesignstile og de hotteste trends.

Interiørstile

Hvilke forskellige interiørstile findes der, og hvordan hjælper de dig med at udtrykke din unikke personlighed? Se vores liste over interiørdesignstile.

opdage merekeyboard_arrow_right

Sådan vælger du en gamerstol

Du bruger måske mange arbejdstimer i en stol eller spiller dine yndlingsspil på computeren. Dette betyder, at kvaliteten af din stol i høj grad vil påvirke dit velbefindende.

opdage merekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle