Log af
Du er nu logget ud.
Fortsæt
Tak for din abonnering
Sjekk innboksen din, du vil motta din eksklusive kupongkode i kort tid!
Tak for din interesse i vores nyhedsbrev

Bekræft ved at klikke på linket i e-mailen, som vi lige har sendt dig. Tak!

For å motta din kupong kode, må du klikke på bekreftelsen linken i e-posten vi har akkurat sendt deg.

Luk
GIV TILBAGEMELDINGER

Tæpper

Sorter efter:
Bestseller
Pris:
Filter
Vis mere
UPS - det produkt, du leder efter, er ikke på lager. Du kan finde lignende produkter her.

Få varme i hjemmet med skønne gulvtæpper

Gulvtæpper er fantastiske og har mange funktioner! De skaber en vidunderlig og hyggelig atmosfære i et rum og er varme og bløde under dine fødder. Ligesom med andet boligtilbehør kan et tæppe virkelig give et rum harmoni og sammenhæng.  Gulvtæpper kan fås i en bred vifte af stilarter og design. Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om dine valgmuligheder og vores sortiment her hos vidaXL.

Langluvet eller kortluvet gulvtæppe

Der findes både langluvede og kortluvede tæpper. Langluvede gulvtæpper er meget populære, da de er varme og bløde og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Et gulvtæppe i en hyggelig brun, dyb sort eller lysegrå farve vil understrege varmen. Nogle langluvede tæpper har fibre i forskellige længder, hvilket giver det et unikt look. Gulvtæpper med kort luv har den fordel, at de er nemmere at rengøre og er mere robuste over for slid. Hvis du har kæledyr, eller der er en stor, daglig passage i rummet, er et kortluvet gulvtæppe ideelt.

Vælg det rigtige tæppe – find det online

Gulvtæpper fås i mange forskellige størrelser. Et stort tæppe ser fantastisk ud i et stort rum. Du kan også vælge et tæppe i en unik farve som et ægte fokuspunkt i rummet. Udover de klassiske, rektangulære tæpper er runde tæpper højeste mode lige nu! Læg et rundt tæppe halvvejs under din sofa for at få en legende effekt. Færdiggør looket med et smukt, nyt sofabord og nyd det nye rum, du har skabt!

Understreg din stil med et tæppe

Hvis du har et klassisk, moderne eller rustikt interiør, er det vigtigt, at du understreger stilen med boligtilbehør. Vælg et gulvtæppe i en neutral farve eller et tæppe med et unikt mønster.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Eksklusive tilbud til vores medlemmer

Produkter på udsalg

Nyheder og trends

Få 40 kr. i rabat**

*Afmelding er muligt til enhver tid
**når der købes vidaXL-produkter for 800 kr