Få mere for mindre!

Vi er en global online forhandler baseret i Holland, der sælger alt, du har brug for til dit hjem og din have. Vi tror på, at det skal være nemt for dig at forvandle dit hus til et smukt og funktionelt hjem i alle øjeblikke af dit liv.

#sharemevidaxl

Hvem er vi i tal

0+

lokale netbutikker

0+

sjove ansatte

0+

eget produktmærke

Vores mission

For at gøre hverdagen
mere overkommelig.

Vi lover, at vi altid gør vores bedste for at være...


Trendy til gode priser.

Vores netbutik vil altid inkludere trendy produkter, bæredygtige, praktiske og håndlavede produkter til overkommelige priser.

En butik, der har det hele: Alt til dit hjem.

Fra møbler til hardware, hobbyprodukter, pyntegenstande, babyprodukter og festtilbehør; find alt, du skal bruge til hvert øjeblik i dit liv.

Hurtigere end fysiske møbelforretninger.

Nyd hurtigere forsendelse af alle produkter, små som store. Endnu mere bekvemmelighed gennem hurtig selvbetjening med Min Konto.

Vores tidslinje

Fra 2 personer til 3000, og fra 1 land til over 30! Klik eller tryk på pilene nedenfor for at finde ud af mere...


keyboard_arrow_down Begyndelsen!

To unge hollandske iværksættere besluttede sig for at begynde at sælge produkter online på forskellige platforme.

keyboard_arrow_downFørste netbutik

Det gik godt med virksomheden, så det var på tide at starte vores egen salgsplatform. Det år blev vores første netbutik lanceret i Holland.

keyboard_arrow_downFørste distributionscenter

Flere år senere åbnede nye kontorer i Holland sammen med vores allerførste distributionscenter.

keyboard_arrow_down Lancering i Australien

Sommetider er de bedste nye muligheder på den anden side af jorden! Vi åbnede en netbutik i Australien.

keyboard_arrow_downNyt brand, ny produktlinje line

Vores største inspiration har været at sprede glæde i alle hjem. I 2013 begyndte vi at producere produkter med vores eget mærke, og vidaXL-mærket blev annonceret. Det er sådan, vidaXL blev dannet: "vida", som betyder "liv", og "XL", som står for at leve stort.

keyboard_arrow_down Online butikker i 30 lande

Vi nåede en stor milepæl i 2015. Vi gik fra at være en virksomhed bestående af to personer til at være en global webshop med salg i 30 lande. Dette kan vi takke vores kunder for!

keyboard_arrow_down Lancering i USA

Da vi allerede havde spredt os i så mange lande, var det kun et naturligt skridt fremad på vores eventyr at sælge i USA. I 2016 åbnede vi en netbutik i USA.

keyboard_arrow_downdropshippingXL

Vi introducerede dropshippingXL-programmet for at hjælpe andre, der gerne vil have deres egen virksomhed. Medlemmer kan nemt få deres virksomhed til at vokse, mens vi tager os af logistikken. Læs mere her!

keyboard_arrow_down Nye hovedkvarterer

Vi etablerede hovedkvarterer i Venlo (Holland), hvor vi kunne være en del af det travle distributionscenter.

keyboard_arrow_down Egen fabrik

Indtil dette år var det andre virksomheder, der stod for produktionen, men vi havde længe selv ønsket at lave vores produkter. I 2019 begyndte vi endelig at producere vores egne vare på vores egen fabrik.

keyboard_arrow_down Sponsorer af et fodboldhold

Holland er uden tvivl et land, der elsker fodbold. Da vi er en hollandsk virksomhed, er det kun på sin plads at sponsorere VVV-Venlo, som er et lokalt fodboldhold.

keyboard_arrow_down Distributionshub

Vores operationer trængte til en opgradering for at holde trit med vores vækst. Vi åbnede derfor en distributionshub i Polen, hvor en stor del af vores trafik kan gå igennem.

keyboard_arrow_downNye eventyr!

2022 var et stort år for os. Vores medarbejdere mødte ind på vores kontorer igen, og vi fejrede åbningen af nye butikker i Japan, De Forenede Arabiske Emirater og Saudi-Arabien.