24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (443)
Borde  (443)
Natborde  (443)

Natborde

Viser 1-48 af 443
  • ...

Sengeborde i høj kvalitet                                           

Sengeborde eller natborde er uundværlige i soveværelset! De er stedet, hvor du lægger din yndlingsbog, stiller et vækkeur eller måske en smuk lampe. Hvis du vælger et sengebord med en skuffe eller et skab, vil du få endnu mere opbevaringsplads og reducere rod i soveværelset. Hos vidaXL finder du et fabelagtigt udvalg af sengeborde og natborde af høj kvalitet, lige fra smukke, enkle enheder til fantastiske sengebordssæt.

Uundværlig i soveværelset; et sengebord

Uden vi tænker over det, har vi tendens til at placere masser af ting og sager på vores natborde. I de fleste soveværelser finder du en lampe og det essentielle vækkeur. Nogle mennesker bruger også natbordet til briller, et glas vand og en bog eller et blad. Et sengebord er en god løsning til at holde de ting, du skal bruge, inden for rækkevidde, når du slapper af i sengen. Når du køber et nyt natbord, er det en god idé at tænke over indretningen af dit soveværelse. Overvej f.eks. materialet og farven på din seng.  Her hos vidaXL har vi et fantastisk udvalg af sengeborde og natborde i neutrale farver og i træ, som vil se godt ud i ethvert soveværelse.

Løsninger til mindre soveværelser

Hvis du har et lille soveværelse med begrænset plads, er det måske ikke muligt at placere et natbord ved siden af din seng. I sådanne tilfælde foreslår vi en lille hylde, hvor du kan placere en lille lampe og et vækkeur.

Kombinér sengebordet med sengen

I nogle tilfælde kan du købe din seng og sengebord som et sæt. Det er også muligt at få disse separat, hvilket giver dig mulighed for at lave sjove farvekombinationer.

Se mere