24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (2677)

Senge & sengeramme

Viser 1-48 af 2677
  • ...

Et bredt udvalg af senge hos vidaXL

Hvis du leder efter en behagelig, men billig seng, har vidaXL lige det, du leder efter. Fordi den vigtigste del af dit soveværelse er din seng, skal du tage dig tid til at finde den rigtige type seng, der passer til dig. Din seng skal være stor nok og behagelig at ligge i, så du kan vågne udhvilet, men den skal også matche stilen i dit værelse. vidaXL har et bredt udvalg af billige sengerammer, enten med og uden madras. Sengene findes i forskellige stilarter. Alt hvad du behøver for ultimativ afslapning.

Skal du have ny seng? Kom og se alle vores enkelt- og dobbeltsenge

vidaXL-udvalget af senge og tilbehør holdes så varieret som muligt. Du finder ikke kun en bred vifte af enkeltsenge, højsenge og køjesenge, men også dobbeltsenge og boksfjedresenge. Komfort er højeste prioritet i enhver seng, men lad os ikke glemme udseendet! Vores udvalg er en blanding af moderne, industrielle og skandinaviske senge, så du finder helt sikkert noget, der matcher din stil og dine planer for soveværelset. Levering er altid gratis hos vidaXL, uanset hvor stor sengen er.

Hvilket materiale til sengerammen vil du vælge?

vidaXL-sengerammerne fås i forskellige stilarter, men også i flere forskellige materialer. Til et soveværelse i landlig stil vil dy gerne have en sengeramme i træ. Bortset fra træsenge har vidaXL også sengestel, der kombinerer træ og metal - ideelt til et industrielt look! Et andet populært materiale, der typisk findes i skandinavisk og retro-design, er tekstil. Der er mange farver at vælge imellem, såsom lys grøn, grå eller blå.

 

Leder du efter en mere slående sengeramme? Overvej vores senge i imiteret læder. Hvis du leder efter noget helt specielt, tilbyder vidaXL også senge i imiteret læder med led-belysning. Det giver dig mulighed for at sætte stemningen ved blot at vælge den rette lysfarve ved hjælp af fjernbetjeningen. En anden mulighed er at vælge en seng med en speciel form. Dine muligheder inkluderer en rund seng eller en seng med bølgedesign. Disse bløde former giver dit soveværelse en behagelig atmosfære.

Køje- eller højsenge til børneværelser

Børn og søvn går ikke altid godt sammen. Gør sengetiden til en leg ved at vælge et sjovt sengedesign. På vidaXL finder du flere sjove børnesenge, såsom en brandbil eller et slot, men også højsenge og køjesenge, til når børnene skal dele værelse. At få børnene til at gå i seng vil ikke længere være en hård opgave med en sengeramme fra vidaXL! 

 

Leder du efter andre produkter? Tag et kig på kategorierne herunder:

Se mere