Børneværelseskategorier


Velkommen til børneværelsernes spændende verden! Når man designer et rum til børn, handler det om at slippe sin kreative og sjove side løs. Vi gør det nemt for dig med vores inspiration til møbler til børneværelset. De børneværelsesmøbler, du vælger, skal være praktiske, sikre og slidstærke, men aldrig kedelige. Der er utallige muligheder for at få børneværelset til at skille sig ud, hvad enten det er i form af dristige farver eller sjove mønstre.

Går du og spekulerer over, hvad ethvert børneværelse bør have? Start med en komfortabel seng, funktionel opbevaring og dedikeret legeområde. Tilføj ekstra flair med sjove dekorationer såsom vægklistermærker, farverige gulvtæpper og sjov belysning. Du skaber dermed et rum, der sætter gang i fantasien, og som glæder børnene.Kollektioner til børneværelset


Træd ind i den sjove verden med produkter til børneværelset! Du har brug for fede soveværelsesmøbler og sjovt tilbehør. Du kan nemt forvandle børneværelset til et sted, hvor børnene elsker at opholde sig, hvad enten det er i form af børnemøbler, sjovt sengetøj eller lærerigt legetøj. Tilføj aktivitetslegetøj for at tilskynde kreativitet og fantasi. Derudover vil dit barn have sit helt eget opholdssted. Lad os derfor se nærmere på, hvordan du skaber et rum, der afspejler dit barns unikke personlighed!

Sengetøj til børn


Børnelegetøj


Aktivitetslegetøj til børn

-10%
141.00 DKK

Inkl. moms


Tips og idéer til indretning af et børneværelses


Det kan være et eventyr i sig selv at indrette et børneværelse. Når du har set nærmere på vores udvalg af møbler til børneværelset, kan vi dykke ned i de andre vigtige detaljer. Vi skal nemlig se nærmere på flere idéer til børneværelset såsom temaelementer i form af himmelsenge eller kridtvægge. Sørg for, at du tilføjer masser af opbevaringsløsninger for at holde værelset funktionelt og fri for rod. Med en smule kreativitet og masser af fantasi kan du skabe et værelse, som dit barn vil elske i mange år frem.

Flot vægudsmykning til børneværelset

Vi har samlet et udvalg af smukke vægdekorationer til børneværelset for at hjælpe dig med at skabe den ideelle vægudsmykning til soveværelset.

opdage merekeyboard_arrow_right

De 3 bedste ideer til en biltur med børn

At pakke rigtigt og medbringe nyttige ting kan spare dig for mange problemer. Vi har samlet de bedste tips til en sjov og afslappet biltur med børn; lad os kigge nærmere på dem.

opdage merekeyboard_arrow_right

#sharemevidaxl


Vi er så glade for at se vores kunder skabe smukke områder med vores produkter, og at de deler dem med #sharemevidaXL. Vores kunders kreativitet er yderst inspirerende, hvad enten det drejer sig om havedesign eller hyggelige interiører inde i hjemmet. Du kan også være en del af vores fællesskab og dele dine egne vidaXL-inspirerede design. Lad os fejre vores passion for smukke og komfortable boligområder og inspirere hinanden til at skabe endnu mere fantastiske design!

Opdag alle