Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Hjem & have  (410)
Belysning  (410)

Udendørsbelysning

Viser 1-48 af 410

Lys din have op med vidaXL's udendørsbelysning

Med vidaXL's udendørs belysningsløsninger vil du aldrig snuble i mørket igen! Ud over  funktionelle udendørslamper, såsom stibelysning eller havelamper med bevægelsessensor, er der også masser af stemningsbelysning at vælge i mellem. Hvis du elsker at være udenfor på en varm sommeraften, kan du ikke undvære god belysning. Det er let at skabe den rigtige atmosfære med god belysning. Placér lamperne i mørke hjørner i din have, eller ret dem mod særlige områder, som du vil have belyst om natten, og du vil hurtigt bemærke ændringer i havens stemning. vidaXL har et bredt udvalg af udendørslamper, inklusive lamper, du placerer i jorden, væglampe, sensorlamper, soldrevne lamper og lanterner.

 

Forskellige typer af udendørs belysning

Udendørsbelysning er et af de vigtigste elementer i den stemning, du skaber i din have efter solnedgang. Kast lys over et mørkt hjørne i din have med en væglampe. Andre muligheder inkluderer spotlamper under et træ eller et andet godt sted i haven til accentbelysning. Ud over disse trendy udendørslamper er vidaXL også stedet for funktionelle (men stadig stilfulde!) havelamper. Sensorlamper tændes automatisk, når nogen kommer tæt på din for- eller bagdør. Det kan også være smart at tilføje belysning til din havesti, så ingen ved et uheld tramper i dit blomsterbed.

 

Lav en udendørs belysningsplan

Ligesom med indendørsbelysning, er det en god ide at lave en belysningsplan for dine udendørslys. Overvej, hvilke dele af din have, der kan bruge lidt ekstra lys, hvilken atmosfære, du vil skabe, og hvad formålet med dine lamper er. Vælg klart lys langs din havesti, nær døren eller ved skuret. Overvej en blødere lysfarve til stemningsbelysning. Se udvalget hos vidaXL, og sig farvel til den mørke have!

 

Soldrevne udendørslamper

Hvis du leder efter et energieffektivt lys, anbefaler vi solcelledrevne lamper. Disse lamper oplades i løbet af dagen, så de kan sprede deres dejlige lys om aftenen. Nogle lamper har også plads til reservebatterier - dette betyder, at de altid vil lyse op, også selvom solen ikke har vist sig hele dagen.

Se mere