Overraskende sortiment
Gratis levering
Skarpe priser
Møbler  (631)
Stole  (631)
Barstole  (631)

Barstole

Viser 1-48 af 631
  • ...

Farverige barstole

Hvis du har et barbord, en indbygget bar eller plads ved din køkkenbord, er barstole meget velegnede og en vidunderlig tilføjelse til rummet. Barstole adskiller sig fra normale stole, da de er højere og normalt har ryglæn, som sikrer komfort, når du bruger dem regelmæssigt. Her hos vidaXL finder du et smukt udvalg af barstole, i friske farver, med eller uden ryg- og armlæn. Barstole i stærke farver passer rigtig godt til et neutralt barbord!

Komfortable barstole til hvert interiør

Her hos vidaXL finder du et fantastisk udvalg af barstole i en række forskellige stilarter. Det store udvalg i farver og design sørger for, at du kan finde den perfekte barstol til hvert interiør. Fra farverige barstole med gasløft til mere klassiske designs med eller uden ryg- og armlæn - vi har virkelig det hele! Hvis du vil have mulighed for at gemme dine barstole under bardisken, er et design med armlæn måske ikke den bedste løsning for dig. Ud over det store sortiment af farver og mønstre er der et fantastisk udvalg af materialer at vælge imellem, for eksempel smukke stoffer, træ og kunstlæder.

Ekstra siddeplads til gæster

Har du altid folk til middag, får uventede gæster eller holder fest? I så fald ser barstole ikke kun godt ud, de er også en meget praktisk form for ekstra siddepladser. Da de fleste af vores barstole er indstillelige i højden, kan dine besøgende sidde på (omtrent) det samme niveau som folk, der sidder på de andre stole og i sofaen.

Køb en enkelt barstol eller et helt sæt

Et sæt barstole er essentielt, hvis du har et barbord. Hvis du kun har brug for barstole til dit køkkenbord eller til et lille bord, behøver du kun vælge en enkelt barstol eller måske et sæt af to. Med det fantastiske udvalg af barstole, vi tilbyder, er mulighederne uendelige!

Se mere