24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Hjem & have  (68)
Pool & spa  (68)

Swimmingpools

Viser 1-48 af 68

Hop i din egen swimmingpool  

I takt med, at den danske sommer bliver varmere, er det at have en pool blevet standard for mange hjem. De dage er forbi, hvor pools kun kunne ses uden for fornemme palæer med store haver. I dag er der utallige typer til ethvert budget og havestørrelse. Forestil dig at hoppe i din egen pool for at slappe af efter en lang dag, eller hvad med en spontant poolfest med dine venner på en solrig lørdag? Det er alt sammen muligt takket være den brede vifte muligheder.   Svømmebassiner kan inddeles i to typer - dem, der er gravet ned og dem, der står på jorden. Hos vidaXL er vi specialiserede i fritstående pools i forskellige størrelser og stilarter. Disse svømmebassiner er generelt mere overkommelige prismæssigt og er lette at installere, så du hurtigt kan tage din første dukkert. Se vores sortiment med for eksempel Intex- og Bestway-pools for at finde den, der passer bedst til din have!  


Sådan vælger du en fritstående pool online  

At vælge en fritstående pool kræver lidt research. Selv hvis du ikke kan vente med at hoppe I vandet, er det vigtigt at have følgende ting i tankerne:  

  • Plads

  Sørg for, at din pool passer ind i din have eller den plads, du har til rådighed – vær hellere på den sikre side.

  • Lokale regler 

Nogle steder er der regler for afstanden mellem en pool og dens omgivende strukturer. Sørg for, at du ikke kommer til at overtræde regler og retningslinjer.  

  • Form

Fritstående pools findes i forskellige former (runde, ovale, rektangulære osv.), og nogle af dem er muligvis ikke egnet til størrelsen eller formen på din have. Æstetik spiller også en rolle, så valg af form er også et spørgsmål om smag.

  • Dybde

Overvej, hvem der vil bruge poolen. Hvis det er voksne og erfarne svømmere, er en dybere pool et fintvalg. Hvis der vil være små børn, der løber rundt, anbefaler vi en pool med kortere vægge.

  • Permanent eller midlertidig

Afhængigt af det materiale, de er lavet af, skal nogle fritstående pools tages ned og opbevares indendørs hen over vinteren, mens andre (typisk stål) kan blive stående hele året.  


Find en billig oppustelig pool  

Hvis du leder efter en endnu mere prisoverkommelig mulighed, der også giver dig mere fleksibilitet, ville en oppustelig pool være et godt valg. Hos vidaXL tilbyder vi en stor variation at vælge i mellem. Vi har oppustelige pools, der kan rumme en hel familie eller en gruppe af venner, eller mindre bassiner, der vil være en perfekt tilføjelse til en mere begrænset plads. Når den er tømt, kan sådan en pool let passe ind i bagagerummet på din bil, så du kan tage den med dig og installere den, hvor du vil. Tjek vores produkter for at finde billige oppustelige pools, der giver masser af underholdning til din familie i løbet af sommeren.  


Din have har brug for et børnebassin  

Sommeren er alle børns yndlingssæson, og med et børnebassin kan du gøre alting endnu sjovere. Et oppusteligt bassin til dine børn er et overkommeligt alternativ til en almindelig pool, og det er nemt at stille op. Lynhurtigt vil dine børn have det sjovt med at plaske og sprøjte med vand. Det er den perfekte måde for dem at køle ned på varme dage og have det sjovt med deres venner. Svømmebassiner til børn er med deres klare farver og kreative design et fantastisk sommertilbehør til enhver baghave. Afhængig af dine børns alder kan du vælge en pool til småbørn eller en, der giver mere plads til større børn at lege i. Uanset hvad dine behov er, kan du finde den perfekte løsning i vores sortiment.

Se mere