24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (21380)
Borde  (2331)
Bænke  (248)
Havemøbler  (2435)
Hylder  (896)
Kontormøbler  (544)
Møbelsæt  (2827)
Rumdelere  (207)
Sofaer  (1028)
Stole  (4785)
TV-møbler  (644)
Vogne  (33)

Møbler

Viser 1-48 af 21380
  • ...

Køb dine møbler online hos vidaXL

Stop! Du behøver ikke at lede længere efter dine nye møbler! Hos vidaXL er vi kendt for vores store sortiment, hvor vi altid har vore kunders personlige smag i tankerne. Det bliver mere og mere almindeligt at købe møbler på nettet, og hos os finder du et stort udvalg samlet på ét sted. Det er ikke nødvendigt at gå i mange forskellige møbelbutikker, for vi har alt det, du skal bruge lige her!

Hav det sjovt med møbelshopping online

Fordi vores sortiment er så stort som det er, vil vi gerne gøre det nemmere for dig at finde det, du søger. Leder du efter et unikt, luksuriøst møbelsæt til haven? Så er du helt sikkert på rette sted. Her finder du både små og større havemøbelsæt, alle i høj kvalitet. Hos vidaXL finder du også en lækker sofa til stuen. Tag et kig på vores udvalg af klassiske to- og trepersoners sofaer og vores stilfulde Chesterfield-sofaer. Eller se vores flotte reoler og skabe, både små og store, lavet i smukt genbrugstræ og i mange andre stilarter og designs. Alle vores møbler har hvert deres unikke udtryk, og hvert møbel vil være et sandt blikfang i dit hjem.

Nemt at placere en ordre

Når du har fundet de møbler, du drømmer om, vil det glæde dig at høre, at vi tilbyder gratis levering og returnering. Så gå på opdagelse i vores store møbeludvalg og find noget, som gør dig glad!

Se mere