24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (856)
Borde  (856)
Aflastningsborde  (856)
Sofaborde  (856)

Sofaborde

Viser 1-48 af 856
  • ...

Vælg et unikt sofabord

En nem måde at tilføje mere stil til dit interiør er ved at vælge et lækkert sofabord. Find et bord med et unikt design her hos vidaXL! Vi har et fantastisk udvalg af sofaborde, så du kan finde det helt rigtige bord til dit hjem.

De små borde i dagligstuen er blevet uundværlige! De er ikke kun funktionelle, men fungerer også som dekoration eller et fokuspunkt i din indretning. Da sofabordet ofte placeres midt i rummet, er det vigtigt, at du vælger et bord, der passer til resten af dit interiør. Et sofabord bruges ofte til at servere snacks og drikkevarer på, men også til at opbevare blade og magasiner. En anden vigtig funktion: Det er her, du holder fjernbetjeningen inden for rækkevidde, når du ser dit yndlingsprogram på TV!

Forskellige typer af sofaborde

Hos vidaXL kan du vælge imellem et stort udvalg af sofaborde. Et designbord vil helt sikkert imponere dine gæster. De har skønne, runde former, som giver dit interiør et blødt look. Hvis du ønsker en mere robust udstråling, kan du vælge et af vidaXL's sofaborde i genbrugstræ. Farvesammensætningerne er unikke for hver enkelt bord, og jernbenene giver dem et industrielt udtryk. Vi har også de helt rigtige borde til dem, der elsker moderne møbler, f.eks. borde med højglansfinish eller borde i stærke, rektangulære designs.

Kombinér forskellige slags møblerHvis du har svært ved at vælge mellem to sofaborde, kan du også kombinere to eller endda tre små borde med hinanden. Vælg forskellige former og farver for at skabe dit eget unikke og eklektiske look. Du kan også købe et stort sofabord og kombinere det med et mindre sidebord af samme materiale. Dette skaber en fin sammenhæng i din indretning.

Se mere