24/7 tilbud
Gratis levering på alle produkter
Betal med Klarna
Møbler  (391)
Borde  (391)
Aflastningsborde  (391)
Sideborde  (391)

Sideborde

Viser 1-48 af 391

Køb dekorative og funktionelle sideborde hos vidaXL

Et sidebord kan både være funktionelt og dekorativt. Det kan placeres stort set overalt i dit hjem og ikke kun ved siden af sofaen som et ekstra bord. Sideborde er også små og derfor nemme at flytte omkring. Du kan finde et fantastisk udvalg af sideborde i mange smukke stilarter her hos vidaXL.

Tilføj et sidebord til din indretning

Oplever du at løbe tør for plads på dit sofabord? Et sidebord kan være løsningen på dine problemer. Du kan placere disse små borde ved siden af sofaen eller op mod en tom væg. De er praktiske, men har også en dekorativ funktion på samme tid. Til fødselsdagsfester eller andre sammenkomster med mange gæster kan du hurtigt trække sidebordet hen til siddeområdet for at få ekstra plads til snacks og drikkevarer. Hos vidaXL har vi også et skønt udvalg af sideborde med skuffer, hvilket gør dem ideelle til opbevaring af små genstande.

Friske, hvide borde

Du finder sideborde lavet af mange forskellige materialer og i neutrale farver, der passer til ethvert interiør, i vores webbutik. Hvis du vælger et bord i en frisk, hvid farve, vil det virkelig skille sig ud, hvis du stiller det op mod en farvet væg.

Små og store varianter

Hvis du har meget plads, kan du vælge et større sidebord eller et konsolbord med plads til at fremvise flere af dine dekorative ting. Hvis du har begrænset plads, er et telefonbord en fantastisk løsning. Det er et lille, firkantet bord, der, som navnet antyder, er perfekt at placere din telefon på.

Se mere